Обід за півгодини: рецепт ніжного вершкового супу з фрикадельками

Автор: Грудзинська Олена

Нагодувати сім'ю смачним і ситним обідом буває складно, адже найчастіше приготування оригінальної їжі займає багато часу. Пропонуємо вам рецепт неймовірно ніжного супу з фрикадельками та плавленим сиром. Готується він всього за 30 хвилин.

Обід за півгодини: рецепт ніжного вершкового супу з фрикадельками - today.ua

Інгредієнти:

  • фарш - 250 г,
  • цибуля - 2 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • картопля - 6 - 7 шт.,
  • рис - 2 ст. л.,
  • плавлений сир - 3 ст. л.,
  • зелень,
  • гранульований часник,
  • спеції,
  • рослинна олія,
  • сіль.

Приготування

Рецепт такий, що спершу потрібно налити в каструлю близько 2,5 л води та довести до кипіння, висипати туди промитий рис і нарізану кубиками картоплю. У цей час можна приготувати засмажку: для цього дрібно нарізану цибулю і терту моркву обсмажити на олії. Обід за півгодини: рецепт ніжного вершкового супу з фрикадельками

За рецептом, далі необхідно сформувати фрикадельки. Змішати м'ясо, цибулю, часник і спеції та зробити з цього фаршу невеликі кульки. Зажарку і готові фрикадельки кинути в киплячу воду до картоплі та рису і варити протягом семи хвилин - за цей час інгредієнти встигнуть підготуватися. Щоб додати страві сирний вершковий смак, за кілька хвилин до готовності страви додати пару ложок м'якого плавленого сиру.

Потім рецепт говорить, що суп необхідно посолити та поперчити за смаком, а також додати в нього дрібно нарізану зелень. Як тільки блюдо почне закипати, зняти каструлю з плити.

Популярні зараз

Держава призначила літнім українцям 900 гривень щомісячної доплати до пенсії

Обурені діями уряду словаки зібрали гроші на снаряди для ЗСУ

Робота половини українських банків може зупинитися: у НБУ назвали причину

У Білому домі повідомили, коли розпочнеться постачання зброї в Україну

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Перед подачею краще дати страві настоятися протягом десяти хвилин.

Нагадаємо, нещодавно повідомлявся рецепт ситного та оригінального салату з рибою й анчоусами.