Today.ua

Про характер жінки розповість довжина її волосся: оригінальний тест

Якщо ви хочете дізнатися про свій характер як можна більше, пройдіть тест по довжині волосся. Подивіться на картинку і виберіть зображення, якому більшою мірою відповідає ваш імідж.

Перше зображення

Стрижку «під хлопчика» бажають ті жінки, які володіють якостями лідера. Вони швидко і безпомилково приймають рішення, так як талант керівника в них закладено природою. Тим не менш, сім'я і діти для таких жінок завжди залишаються на першому місці. Якщо ваша зачіска саме така, то ви, до того ж, творча натура, яка навіть у похилому віці залишиться молода душею.

Друге зображення

Якщо довжина вашого волосся не доходить до плечей, то ви – справжня леді: ніжна, витончена, турботлива. Про таких супутниць мріє більшість чоловіків. Але ви не поспішайте розкривати свої обійми першому зустрічному. Партнера вибираєте ретельно і знаєте, як отримати своє, не потрапивши під чужий вплив.

Зображення третє

Якщо вам подобаються волосся до плечей, то це говорить про те, що від вас виходить особлива енергія – сильна і невловима. Люди тягнуться до вас, так як бачать у вас різнобічну і цікаву особистість. Таку довжину волосся вибирають для себе природжені психологи.

Зображення четверте

Жінки з довгим волоссям – справжні чаклунки. Інтуїція у них розвинена чудово, що допомагає передбачити події задовго до того, як вони відбудуться. Вас, напевно, і самих це лякає, але нічого страшного в цьому немає. Довіряйте своєму внутрішньому голосу, і він вас не підведе.

Жінки думають, що вибирають для себе зачіску абсолютно усвідомлено. Фахівці упевнені в зворотному: підказки їм диктує внутрішній голос. Справа в тому, що з давніх часів волоссю приписувалися магічні властивості. Але є і такі зачіски, які викликають неприязнь у оточуючих. Робити їх стилісти не рекомендують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ