Today.ua

Про хвору Анастасію Заворотнюк забули: у всьому винять родичів

Анастасія Заворотнюк стрімко втрачає лави своїх прихильників. Від мікроблогу, який був створений на підтримку актриси, щодня відписується до півтисячі осіб.

Шанувальники "прекрасної няні" втрачають інтерес до своєї зірки. Спочатку вона масово підписалися на аккаунт, який був створений в Instagram на підтримку Анастасії. Тоді на нього підписалося дуже багато любителів сенсацій, які очікували, що мікроблог буде щодня рясніти подробицями важкої хвороби зірки.

Однак родина Анастасії Заворотнюк воліє зберігати мовчання і не ділитися подробицями біди. Новини там з'являються рідко, та й в основному публікують спростування на чергові інформаційні "качки", що публікуються жовтою пресою про здоров'я і родину Анастасії Заворотнюк.

За час, що минув з тих пір, як стало відомо про її хворобу, Заворотнюк уже і "поховали", і "розлучили" з Петром Чернишовим, і приписали їй параліч. При цьому рідні зірки не дають ніякої інформації про її хворобу.

Приємною звісточкою для шанувальників Анастасії стало новорічне привітання від імені актриси та її сім'ї. Це дало їм надію на те, що у Насті все складеться добре, і вона зможе здолати свію важку недугу.

Звичайно, від аккаунта, в якому так нечасто з'являється інформація, стали відписуватись випадкові люди, і таких виявилося чимало. Зате залишаються віддані друзі і шанувальники Анастасії Заворотнюк, які щиро бажають їй одужання і ловлять кожну звісточку про її стан.

Нагадаємо, раніше у Мережі з'явилися чутки, що Анастасії Заворотнюк припинили лікування і виписали актрису додому. Це нібито підтверджується тим, що в районі клініки, де лікують "прекрасну няню", перестали з'являтися її рідні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ