Today.ua

Ніколи так не верещали: жінки відверто поділилися, що витворяв з ними Винник

Олег Винник в черговий раз змусив своїх шанувальниць втратити голову від його виконання, яке він представив у "Новорічній музичній платформі". Фрагмент свого виступу з піснею "Роксолана" співак виклав у себе в Instagram.

"Роксолана" [Новорічна Музична Платформа України]", - підписав Олег Винник своє відео.

Не встигнувши з'явитися в Мережі, відео відразу обросло величезним оберемком захоплених коментарів численних прихильниць, які буквально боготворять свого кумира. Жінки усіх вікових, вагових і соціальних категорій однаково втрачають голову від його пісень і могли б слухати свою зірку безперервно.

"Ви найкращий наш кумир, якого я дуже сильно люблю і пишаюся", "Мед для вух", "Красень, розумниця, неперевершений талант. Обожнюю", "Супер красунчик", "Який Ви співучий і мелодійна, спасибі Вам, що Ви з Україною....і з Україною в серці! Я люблю Україну, я з Донецька", - не шкодують Олегу компліментів шанувальниці.

Серед всієї цієї лавини любові та обожнювання окремо можна виділити коментарі, в яких Олега Винника порівнюють зі Стасом Михайловим. Причому порівняння не на користь останнього.

"Зроблю комплімент...Навіть Стас Михайлов і поруч не стояв. Ми з моєю подругою дуже любимо слухати ваші пісні", "Зроблю комплімент... найкращий...Стас Михайлов і поруч не стояв...у нього так бабоньки не верещать", - знемагають від захоплення шанувальниці співочого таланту Винника та його величезної чоловічої харизми.

https://www.instagram.com/p/B7Iu-yeFfSY/

Загалом, одна надія на те, що Стас Михайлов не читає Instagram Олега Винника. А то однією публікацією можна зіпсувати російській зірці настрій на весь новий рік.

Нагадаємо, в одному зі своїх відео Олег Винник показав свою кохану. Виявляється, він уже багато років підтримує тісні стосунки зі своєю бек-вокалісткою Таюне, яку багато хто вважає його дружиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ