Today.ua

“Ну і котися“: Настя Каменських пішла від Потапа

Настя Каменських і Потап не раз розходилися, як і одружувалися. Потап відверто розповів про те, що до того як українці побачили офіційне весілля, артисти встигли вже не один раз розписатися.

Але Потап не уточнив, скільки разів їм вдалося проробляти цю фішку і коли вони встигли розписатися. Але весілля у травні для молодих було не першим, і за словами Потапа, навіть не другим. Крім того, Потап згадав, як зізнався Каменських в коханні. Тоді популярна українська співачка вирішила піти від свого зіркового продюсера до іншого, а він не зміг пережити такої страшенної втрати.

"Мені стало так боляче від цього... Я сказав: "До кого ти йдеш?! Куди?! Ну і котися!". А всередині-то відбувалася зовсім інша реакція".

А в коханні Потап зізнався Насті Каменських, коли прийшов до неї додому вщент п'яний. Продюсер  сказав, що нікуди не відпустить Настю так як сильно її любить. Але вранці звичайно і слова не згадав про те, як казав співачці про свої почуття.

Днями зіркова пара сильно здивувала шанувальників своєю витівкою. Потап і Настя Каменських пристрасно поцілувалися на одному зі світських заходів прямо на очах у здивованої публіки.

Раніше ми повідомляли про те, що Ірина Горова, колишня кохана Потапа, здивувала і водночас порадувала шанувальників хорошою новиною: продюсер показала помітно кругленький животик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ