Today.ua

“Ну нарешті“: Каменських показала обличчя без макіяжу – шанувальники завили

Настя Каменських, нарешті, порадувала своїх шанувальників, показавши своє справжнє обличчя. Каменських - одна з найбільш популярних у Мережі зірок шоу-бізнесу. До того ж вона - одна з найбільш обговорюваних. Втім, співачка сама все робить для того, щоб залишатися на гребені популярності, і щоби про неї пліткувала Мережа. Адже, якщо про артиста нічого не говорять, то це означає, що його стали забувати.

Звичайно, про Настю Каменських такого не скажеш. За кількістю щоденних фото в Instagram українська поп-зірка могла би поступитися хіба що епатажній росіянці Анастасії Волочковій, яка буквально живе у Мережі. Хоча Настині публікації, як правило, не викликають негативу і не привертають до себе стільки хейтерів. Можливо через те, що дівчина ніколи не ображає своїх підписників, та й виглядає завжди на всі сто.

Звичайно для того, щоб мати такий вигляд, їй доводиться дуже ретельно доглядати за собою, щодня наносячи на обличчя багато макіяжу. Лише небагатьом доводилося бачити зірку без мейкапу. А решті завжди було цікаво дізнатися, як виглядає справжнє обличчя улюбленої співачки, без "зоряного нальоту". І Настя, нарешті, порадувала своїх шанувальників, з'явившись у Мережі зовсім без макіяжу.

На кадрах, що з'явилися в Tik-Tok Каменських, зірка знялася без макіяжу – від слова "зовсім". Вона лише приготувалася наносити на обличчя "бойове розфарбовування". В кадрі співачка сидить у сірому шовковому халатику, накинутому поверх чорної майки. Настине волосся стягнуте назад і повністю залишає відкритим обличчя.

Видно, що на обличчі немає ні грама макіяжу. Воно чисте, свіже, без пігментних плям та інших неприємностей. Крім того, на обличчі співачки помітно виділяються вилиці, що надає її зовнішності особливої модельної вишуканості. Багато хто заради таких вилиць лягає під ніж хірурга, а у неї такі від природи. Отже виявилося, що Настя Каменських – красуня і без макіяжу.

Звичайно, шанувальники, а особливо шанувальниці співачки, що не з чуток знають, які чудеса може творити грим, написали своій зірці чимало компліментів.

"Як завжди прекрасна", "Бездоганна", "Неймовірна", "Яка ж ти красива", "Настуню, ти прекрасна", - написали їй у коментарях фоловери.

Нагадаємо, не так давно Настя Каменських налякала своїх шанувальників хворобливим виглядом. Багато хто вважає, що зірка занадто захопилася схудненням і стала через це виглядати старше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ