Today.ua

Нічна ДТП з автомобілем швидкої допомоги в Харкові: від зіткнення автомобіль спалахнув

У Харкові сьогодні вночі сталася ДТП з машиною швидкої допомоги, яка везла до лікарні вагітну жінку. Про подію повідомляє один з місцевих Telegram-каналів.

Аварія трапилася на вулиці Тюрінській близько години ночі. Очевидці розповідають, що винуватцем зіткнення став водій автомобіля KIA, який вилетів на зустрічну смугу, де  якраз рухалася карета швидкої допомоги.

В результаті потужного зіткнення отримали травми всі, хто перебував у швидкій допомозі, включаючи вагітну пацієнтку, бригаду медиків і водія. На щастя, всі залишилися живі. Усіх потерпілих, які перебували в швидкій допомозі, госпіталізували в обласну лікарню.

При зіткненні легковий автомобіль загорівся, але його водій і пасажир встигли вчасно покинути машину. Вони отримали лише легкі травми та обійшлися без госпіталізації. Рятувальники, які оперативно прибули на місце події, загасили пожежу.

Про причини, які змусили KIA вилетіти на зустрічну смугу, не повідомляють. Поліція проводить розслідування за фактом цієї події.

Нагадаємо, водій фури, який спровокував під Києвом масштабну ДТП, каже, що в його машини відмовили гальма. В результаті тієї аварії загинуло п'ятеро людей і ще, як мінімум, півтора десятка отримали травми. Троє тих, що вижили, досі залишаються в реанімації у вкрай важкому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ