Today.ua

Недорогі та смачні рибні котлети з консерви: можуть собі дозволити навіть пенсіонери

Рибні котлети – дуже смачна та корисна страва. Проте їхнє приготування займає чимало часу. До того ж, з огляду на ціни на рибу сьогодні така їжа не всім по кишені. А от потішити себе аналогом цієї страви можуть навіть пенсіонери. Рибні котлети з консерви обійдуться недорого і, до того ж, швидко готуються.

Інгредієнти:

Рецепт приготування

На цьому етапі їх уже можна їсти. Однак можна ще нанести останній штрих. Котлети складаємо в окрему каструльку або укладаємо на сковорідку, де вони смажилися, та заливаємо соусом.

Соус для заливки готуємо за півхвилини: ложку томатної пасти або дві-три ложки томатного соусу розмішуємо у склянці звичайної води (можна навіть узяти сиру). Ось такою невигадливою рідиною заливаємо котлети.

Доводимо соус до кипіння, зменшуємо вогонь і залишаємо посудину з котлетами на слабкому вогні (обов'язково під кришкою) ще хвилин на 5-10. У результаті котлети виходять соковитими та з приємною гостринкою.

Нагадаємо, можна також приготувати аналогічні котлети із відвареним рисом. Така страва теж над усякі похвали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ