Today.ua

“Не та“ Пугачова: Галкін виставив в Мережі фото двійника замість дружини

Алла Пугачова, яка останнім часом дуже захопилася пластикою обличчя і фотошопом, вже не раз викликає бурхливу реакцію Мережі через свою молоду зовнішність. Хоча, за словами самої Примадонни, вона не вдавалася до радикальних оперативних втручання у свою зовнішність, багато шанувальників підозрюють, що нещодавно вона вдалася до чергового омолодження, що не забарилося позначитися на її обличчі.

70-річна Пугачова тепер виглядає надзвичайно молодо, однак на себе колишню вона мало схожа. Просто вийшло два зовсім різні обличчя. Через це в Мережі циркулюють плітки, що на багато світських заходів замість зірки ходить її двійник, як дві краплі води, схожий на Примадонну. Подейкують навіть, що цей двійник чоловік. Втім, багато хто вважає, що у співачки не один, а кілька "дублерів".

І ось одного, або одну з них запідозрили на фото, яке Максим Галкін виставив у себе в Instagram. Він опублікував до 8 березня невелику відеопідбірку зі знімків "дівчаток" своєї сім'ї.

"Окремі вітання чудовим дівчаткам моєї сім'ї @alla_orfey, @orbakaite_k, @claudiazemtsova і Лізочка! Я на гастролях, але подумки з вами, будьте щасливі!", - підписав відео Максим Галкін.

На фото – Крістіна Орбакайте з дочкою Клавдією, Алла Пугачова з Крістіною і, звичайно ж, Алла Пугачова з їхньою спільною дитиною – Лізою.

Саме це фото, де співачка тримає на руках ще зовсім маленьку Лізу, і викликало запеклі суперечки підписників. В основному шанувальники зоряної пари не сумніваються в достовірності Пугачової на знімку і просто від душі привітали "дівчат" Максима із першим весняним святом.

"Щастя...милота...ніжність", "Так приємно дивитися на вашу сім'ю. Завжди тепло і душевно", "Нехай Ваші дівчатка будуть завжди щасливі і спокійні під Вашим міцним чоловічим крилом!!!!", "Красиві жінки у вашій родині Максим!", "Милі, добрі, щирі. Щастя лише мить, ловіть його і радійте тут і зараз ))", - написали фоловери.

https://www.instagram.com/p/B9eGY83nG78/

Однак деякі засумнівалися, що на фото з крихіткою-Лізою дійсно Алла Пугачова. Вони вважають, що навіть за допомогою фотошопу так перетворити обличчя не можна, і що на знімку – двійник Алли Пугачової.

"Ви кого нам показуєте, що ми не знаємо, як справжня Пугачова виглядає", "Пугачова тут занадто моложаво виглядає, "Взагалі Алла не схожа на себе","Та це не Алла, ви що не бачите", "Фото фу*ло", "Ліза красуня, замість Пугачихи двійник", - обрушили своє обурення скептики.

Нагадаємо, в Мережі з'явилося фото молодої зірки, на якому Алла Пугачова сидить у кутку навпочіпки і тихенько покурює сигарету. Кажуть, що багато хто ще пам'ятає її такою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ