Today.ua

“Не хочемо такого Гелендвагена!“: З “Ниви“ зробили німецький позашляховик

Деякі автомобілісти вважають, що з Lada 4x4 при правильному підході можна зробити позашляховик світового рівня. На жаль, це не так. Один з ентузіастів-любителів спробував зробити з «Ниви» знаменитий Mercedes G-class, але зазнав фіаско.

Взагалі-то, між «Нивою» і легендарним «Гелендвагеном» є один загальний елемент – «квадратний» дизайн кузова. Але на цьому загальні риси у них закінчуються.

В якості зразка для наслідування автор цього проекту взяв «заряджену» версію «Гелендвагена» - Mercedes-G63 AMG. У «Ниви» переробили решітку радіатора, змінили передні фари і бампер. Були проведені і деякі інші зміни.

На жаль всіх шанувальників «класичного» російського позашляховика, навіть зовні він не зумів наблизитися до знаменитого німецького SUV. За всіма іншими параметрами він, звичайно, «німцеві» теж дуже сильно поступається.

Раніше повідомлялося, що в Mercedes-Benz G-Class спробували переробити УАЗ-3151. Російський позашляховик отримав деякі серйозні зміни в дизайні кузова. Проте, він все одно залишився УАЗиком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ