Today.ua

Названо б/у авто за ціною нового iPhone

Компанія Apple продає новий смартфон iPhone 11 Pro за 1 800 доларів. Багато людей про нього мріють. Але є ті, хто не женеться за модою, а воліє купити автомобіль. Autocar, проаналізувавши пропозиції на eBay, назвав найкращі б/в авто, які коштують стільки ж, скільки і новий iPhone.

За ціною нового iPhone можна придбати Fiat Seicento Sporting в хорошому стані. Цей жовтий «Фіат» проїхав 32 000 км. Він оснащується 1,2 л двигуном потужністю 55 к. с., який працює разом з механічною коробкою передач.

Також можна придбати Fiat Panda 100H. Судячи з фотографій, він знаходиться в дуже хорошому стані. Цей автомобіль оснащується 1,4 л двигуном потужністю 100 к. с.

За ціною нового iPhone можна придбати Cadillac CTS 2005 року випуску. Правда, продавець пише, що є деякі проблеми з інформаційно-розважальною системою, але це поправимо.

Замість новітнього смартфона можна купити автомобіль бізнес-класу Rover 75. Він оснащується 2,0 л бензиновим двигуном V6 потужністю 150 к. с.

Це тільки одні з найкращих старих автомобілів, чия ціна відповідає вартості iPhone 11 Pro. Новий гаджет, звичайно, забезпечить вам гарне спілкування, але на ньому не можна їздити...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ