Today.ua

Названо наступну ціль окупантів на Донбасі

Російські окупанти на Донеччині найближчим часом спробують захопити Сіверськ, а потім Бахмут. Такий прогноз зробило Міністерство оборони Великобританії з посиланням на дані розвідки.

За даними британської розвідки, війська РФ хочуть повністю захопити Донецьку область. Для цього вони планують окупувати Краматорськ та Слов'янськ. Але цьому заважають Сіверськ та Бахмут, які знаходяться перед Слов'янськом.

Кремлівські пропагандисти стверджують, що російські окупанти вже нібито увійшли до передмістя Сіверська. Однак офіційно ця інформація не підтверджена. Проте вони просуваються у цьому напрямі. ЗСУ ведуть оборонні бої.

Тим часом, за даними Генштабу Збройних сил України, на Краматорському напрямку війська РФ ведуть перегрупування, щоб відновити наступ на Сіверськ. Вони намагаються просунутися до Бахмута та Соледара.

По всій лінії зіткнення російські окупанти обстрілюють позиції Збройних сил України та мирні населені пункти. Так, 14 липня на Донеччині вони обстріляли 19 населених пунктів, внаслідок чого загинули та були поранені мирні жителі.

Нагадаємо, раніше Президент Володимир Зеленський розповів, за яких умов закінчиться війна із РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ