Today.ua

Могилевська засвітила пишний бюст: “Подивіться, яке тіло!“

Наталія Могилевська останнім часом почала проявляти себе набагато активніше. І це українській співачці вдається просто чудово. Фанати зірки не встигли відійти від її шикарного виступу з Владом Ямою на шоу "Танці з зірками 2019", як Могилевська підлила масла у вогонь новими провокаційними фото.

Цього разу співачка приміряла досить екстравагантне вбрання: синє лакове пальто. Судячи по знімках, Наталя Могилевська одягнула його на голе тіло. Величезний виріз підкреслив витончені форми співачки. Фанати відзначили довгі ніжки і пишний бюст артистки.

Стало відомо, що в такому образі Могилевська буде виступати в новорічному шоу «Привіт, 20-ті!", на каналі "Україна" 31 грудня.

“#ПОКОХАЛА! Новорічне шоу на каналі "Україна". Зустрінемо 2020 рік разом! Хто чекає Новий рік?" – заінтригувала прихильників українська зірка.

Під фото Наталія Могилевська зібрала цілу хвилю чудових компліментів про свою фігуру і чудове вбрання. Фанати пишуть: "Подивіться, які ніжки і пишний бюст!"

Також співачка виставила фото в одному бюстгальтері і запитала у підписників, яку наступну пісню вони хотіли б почути у її виконанні. Якою мовою має бути новий хіт і в якому темпі. Судячи з нового посту, співачка Наталія Могилевська зараз в активному пошуку нового репертуару.

https://www.instagram.com/p/B42r_ziAwdg/

Як ми повідомляли раніше, Наталія Могилевська, відома 44-річна українська співачка, нещодавно відкрила завісу особистого життя і зізналася в тому, що закохана.

Крім того, Наталія Могилевська не перестає дивувати фанатів своєю ніжністю і природною красою. Останнім часом артистка все частіше ділиться фотографіями без макіяжу, приємно радуючи своїх шанувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ