Today.ua

Настя Каменських вирішила трохи побешкетувати без Потапа

Настя Каменських в міжнародному аеропорту "Бориспіль" влаштувала справжній дебош. Співачка разом з подругами вирішила піти у відрив. Дівчата зібралися, мабуть, відпочити в теплих краях перед новорічними святами і неабияк повеселилися на очах у здивованої публіки.

Каменських в білій кофті, вузьких сірих джинсах і зеленій куртці веде себе, як маленька дівчинка. Адже співачка вирішила влаштувати справжні витівки в аеропорту зі своїми подружками. Судячи з фото, дівчатам дуже весело і навколишні їм взагалі ні до чого. Настя з подругою вирішили взяти одну красуню з компанії і розгойдали за руки-ноги, а також закидали одна на одну ноги. Невідомо одне, як пасажири реагували на такі витівки чудових подружок. Також цікаво, куди це Настя зібралася без Потапа? Цілком ймовірно, що буде відпочивати в теплих краях перед самими новорічними святами.

Скоріше за все, це не остання витівка подружок, адже Каменських останнім часом не складно дивувати. Днями на 10-му ефірі шоу "Х-фактор" співачка Настя Каменських ефектно поцілувалася з Олею Поляковою на очах у захоплених глядачів. Також зірки обрали пристрасні вбрання і прийшли на шоу в червоних сукнях.

Раніше ми повідомляли про те, що Настя Каменських на своїй сторінці в Instagram опублікувала чергове фото, на якому вона позує стоячи біля дзеркала в ліфчику і приспущених штанях, демонструючи пружний жваво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ