Today.ua

На «Таврію» поставили номери, які коштують дорожче самого авто

Українські автомобілісти славляться своєю любов'ю до «красивих» номерів. Вони ставлять «блатні» номери навіть на такі машини, які, здавалося б, для цього не підходять. Наприклад, у Києві помітили пікап ЗАЗ «Таврія», чиї номери коштують дорожче самого автомобіля.

Так як автомобілі Верховної Ради мають серію ВР, то можна зробити висновок, що пікап «Таврія» якимось чином отримав номери, закріплені за українським парламентом. До того ж у них ще й три сімки. Дуже непрості номери. Думаємо, що власнику «Таврії» вони обійшлися в кілька тисяч доларів.

Навіщо на «Таврію» поставили «блатний» номер? Пояснень може бути кілька. Найбільш правдоподібне - хтось хоче зберегти гарний номер, щоб потім поставити його на преміальний автомобіль. От і отримала скромна «Таврія» ледь не унікальний номер.

Нагадаємо, що влітку нинішнього року Кабінет міністрів України встановив офіційні ціни на «блатні» номерні знаки для автомобілів. Вартість – від 4 000 до 30 000 грн. Так, наприклад, в 30 000 грн обійдуться номера з чотирьох однакових цифр з послідовною комбінацією цифр від 0001 до 0009.

Раніше повідомлялося, як перевірити онлайн наявність “блатних” автономерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ