Today.ua

Чоловіки в стрінгах пробіглися в центрі Києва: голі забіги у столиці стають доброю традицією

Група молодих чоловіків в стрінгах влаштувала забіг у столичному підземному переході, повідомляє znaj.ua. Судячи з картинки, це дійство відбулося десь в районі Бессарабського ринку.

Група приблизно з десятка осі, жваво пробіглася через підземку, викликаючи косі погляди перехожих. Чоловіки були взуті, а з одягу на них були помічені лише символічні крихітні стрінги – із тих, які зазвичай можна побачити лише на стриптизерах.

При цьому , як і личить на карантині, на всіх чоловіках були одягнуті маски, і всі вони дотримувалися соціальної дистанції, притримуючись визначеного інтервалу. Причина, яка спонукала їх на такий забіг, не відома. Відео забігу з'явилося на одному з міських пабліків, однак незабаром було видалене.

Як пише видання, перехожі мало звертали увагу на учасників забігу. Адже кияни і не до таких шоу звикли. Ці хоч були у стрінгах. А між іншим, столичні жителі вже були свідками не одного чоловічого забігу, в чому мати народила.

Так, ще у грудні 2018 група молодих людей бігала у підземному переході в районі площі Льва Толстого. З одягу на них були лише краватки. А причинне місце учасники забігу прикривали картонними тарілками. Дехто навіть намагався прикриватися і спереду, і ззаду. Через це найбільш "сором'язливі" відстали від решти групи і отримали від перехожих на горіхи.

https://www.facebook.com/kiev.informator.ua/videos/202507154030566/

Як згодом пояснили учасники того забігу, вони – співробітники одного зі столичних офісів. Їхня фірма тоді програла парі своїм чернігівським колегам. Спір був на те, хто за добу підпише у столиці більше договорів. В результаті їм довелося виконати умови парі. Адже чоловіки мусять тримати слово.

До речі, свідки нинішнього забігу припустили, що хлопці теж могли програти комусь парі.

Та все ж, набагато естетичніше виглядають забіги у вишиванках, які періодично проводяться у столиці на свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ