Today.ua

Чоловік Заворотнюк не відходить від ліжка хворої дружини: що відомо

Анастасія Заворотнюк, за чутками, зараз проходить лікування в медичному центрі у Барвисі. Така інформація з'явилася в деяких російських ЗМІ. Подейкують також, що її чоловік Петро Чернишов практично переселився в клініку, щоби повсякчас бути поруч із хворою дружиною.

Взагалі, за час, що минув з тих пір, як у Мережі з'явилися чутки про хворобу Анастасії Заворотнюк, про стосунки актриси з її чоловіком-фігуристом ходило чимало пліток. Одні говорили, що Чернишов дедалі більше часу пропадає на ковзанці не тільки через репетиції, але й тому що в нього там зав'язалися неформальні відносини з однією із колег. Інші стверджували, що чоловік готовий переметнутися від хворої Анастасії до своєї колишньої партнерки з фігурного катання американки Наомі Ланг. Мовляв, та тільки і жде, щоби прибрати Петра до рук. Треті говорили, що Чернишов вірний Анастасії, однак не може їй нічим допомогти, тому що гроші на лікування скінчилися, а сам він хворий.

Лиш іноді в Мережу просочувалися уривчасті відомості, за якими можна було судити про три речі: Анастасія Заворотнюк жива і бореться з хворобою; Петро Чернишов залишається з нею; у нього є сили, щоби боротися за кохану дружину.

Зокрема, таким ковтком свіжої інформації стало вітання Петру Чернишову від тренера Тетяни Тарасової, яке вона написала йому до дня народження. Тетяна Анатоліївна захоплювалася мужністю свого колеги, і говорила, що він щодня відмолює свою дружину у хвороби.

І ось тепер з'явилося повідомлення, що Петро невідривно знаходиться біля Анастасії. Він покидає дружину лише тоді, коли потрібно відлучитися на виступ або на гастролі. Адже хтось повинен в сім'ї заробляти гроші. Крім того, він особисто їздить за ліками і продуктами. Зокрема, купує спеціальну крупу для зміцнення імунітету.

Крім Петра Чернишова поруч із Анастасією Заворотнюк часто перебуває її мама Валентина Борисівна. Правда, вона ще й займається і молодшою дочкою "прекрасної няні" – Мілою, якій скоро виповниться півтора роки.

Анастасія Заворотнюк не залишається одна ні вдень, ні вночі. Біля неї повсякчас знаходиться хтось із рідних. Це надає їй сил і впевненості в тому, що їй таки вдасться здолати свою хворобу.

Так, днями старша дочка актриси , Анна, висловила впевненість у своєму Іnstagram, що її мати неодмінно і повністю одужає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ