Today.ua

Чоловік Христини Асмус спалив будинок своєї колишньої пасії: “Принесли з гаража каністру з бензином“

Чоловік Христини Асмус зізнався в тому, що вчинив багато років тому. Виявляється, Гарік Харламов спалив будинок своєї колишньої дівчини. Зробив він це не навмисне, проте дівчині, очевидно, легше від цього не було, і можна лише уявити, що їй довелося тоді пережити.

Лише тепер, через багато років, Харламов знайшов спосіб повинитися перед дівчиною. Він розповів про все, що сталося, в ефірі YouTube-шоу "Бар у великому місті".

За словами чоловіка Христини Асмус, в свою бутність КВН-щиком він дружив із костюмершею команди, яку звали Гулею. Так ось одного разу ця дівчина Гуля запросила його до себе на дачу. Гарік приїхав у гості зі своїм двоюрідним братом.

На території дачної ділянки стояло два будинки: один – основний, інший – гостьовий будиночок, який ще не був добудований. Туди ще не були підведені ніякі комунікації, включаючи й електрику. Саме цей будиночок облюбували собі гості. Вони удвох грали там в "Монополію", доки не стемніло. Коли стало зовсім темно, брат запропонував Гаріку запалити свічку. Мовляв, він там знайшов віск, що залишився від згорілої свічки, але його треба підпалити. Однак видобувачів вогню з хлопців не вийшло. Тоді вони вирішили скористатися допоміжним засобом.

"Принесли з гаража каністру з бензином, трохи хлюпнули на свічку і підпалили", - згадує Харламов.

Мабуть, бензином вони плескали не дуже акуратно, тому що раптом відразу все навколо спалахнуло, і вогонь дуже швидко став підбиратися до каністри з бензином. Побачивши, що полум'я їм не здолати, перелякані гості просто втекли з приміщення. А через деякий час вони почули гучний вибух. Це вогонь підібрався до каністри, і в мить ока полум'я поглинуло весь будиночок.

Лише тепер, через багато років, Гарік знайшов у собі сили публічно вибачитися перед Гулей та її батьками. Комік каже, що після того випадку він ретельно уникав дівчини і не йшов ні на які контакти з нею.

Нагадаємо, про стосунки Гаріка Харламова з його теперішньою дружиною, актрисою Христиною Асмус, ходить чимало пліток. Одні подейкують, що подружжя вже давно не живе разом. Нібито чоловік не може пробачити Христині її "постільних" зйомок у фільмі "Текст". Інші стверджують, що у подружжя все нормально, і вони, як і раніше, живуть під спільним дахом. Однак і ті, і інші помітили, що чоловік і дружина практично не виставляють спільних фото і майже не згадують одне про одного у своїх публікаціях. Правда, у день народження Христини Асмус, який вона святкувала 14 квітня, Гарік усе ж скромно привітав дружину в своєму профілі Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ