Today.ua

“Мумія, ідеальна дошка для сьорфінгу“: гола Волочкова на пляжі збудила Мережу

Анастасія Волочкова, яка цього разу зрадила своїм улюбленим Мальдивам та полетіла відпочивати в Таїланд, продовжує радувати своїх шанувальників і бентежити усіх решту своїми фото з відпочинку.

На черговому знімку Волочкова лежить животом вниз на вологому піску прямо біля кромки  води. На балерині – чисто символічний купальник. Принаймні, стрінгів на знімку взагалі не видно – тільки сідниці.

"Коли можна полетіти і просто радіти і любити", - підписала свій знімок балерина.

Її шанувальники негайно відреагували на публікацію схвальними коментарями. Вони бажають Анастасії приємно відпочити і "відірватися" під спекотним тайським сонцем.

"Мммм, море, сонце і ніякого целюліту !!! Щиро заздрю", "Як Русалочка", "Щасливого вам нового року", - пишуть їй у коментарях.

Однак багато хто звернув увагу на занадто жилаву фігуру балерини, яку, на їхню думку, не варто було б так відверто показувати. Вони вважають, що форми Волочкової далекі від ідеальних.

"Господи, знову *опа, як не зайдеш вічно принади Волочкової в інстаграммі... Балерина хренова. Ви уявляєте, щоб Майя Плісецька показала *опу?", "*опа плоска хоч би не позорилась або в спортзал сходила", "Тюленя викинуло на берег", "Мумія", "Ідеальна дошка для сьорфінгу", - їдко пройшлися "доброзичливці" по "принадах" епатажної балерини.

Втім, знайшлися й інші відгуки до знімка, яких також чимало. Їх можна було б віднести до категорії суто чоловічих. Причому чоловіки не соромляться у висловленні почуттів.

"Хочу чпокнути", "Настуся, до нестями хочеться тебе тра*ати, Чудова! З Наступаючим...!!", - пишуть їй шанувальники.

Найбільш потішив анекдот "у тему", залишений одним з відвідувачів: "Боже, гола *опа! А Ви точно проктолог? Ні я офтальмолог, а проктолог навпроти, але дякую що зайшли... я так втомився від цих очей".

https://www.instagram.com/p/B6vWd3pI39y/

Нагадаємо, в одній з передач Анастасія Волочкова розповіла деталі зйомки телепередачі, яку робила про неї Ксенія Собчак. Балерина повідомила, що Собчак нібито підкинула їй в спальню фалоімітатор, щоби потім показати його в передачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ