Today.ua

Могилевська приміряла весільну сукню і смачно поцілувала Ірину Білик

Наталя Могилевська здивувала своїх шанувальників знімком у весільній сукні. Фото в білій сукні з мереживами співачка розмістила у своєму Instagram.

"Весілля в ефірі 1+1. Як Вам? Хто дивився?" – загадково підписала зірка свій знімок.

На фото Наталія стоїть у білій мереживній сукні. А щоб ні в кого не залишалося сумнівів, що то весільне вбрання, на голові у Могилевської красується фата.

Шанувальники співачки, звичайно, здогадалися, що в цьому є якийсь підступ, проте не забули відзначити, що улюбленій зірки весільне вбрання дуже пасує і вже час би його приміряти по-справжньому.

"Я рада за вас, що знайшли свою половину. Але якщо це пісня або кліп, то теж не погано. Але хочеться, що б ваше особисте весілля було", "Вам дуже пасує це вбрання???", "Ваааааааааууу, яка ви красива!???Вам дуже пасує ця сукня!)", "Коли?", "Хух, я вже думала ви вляпалися в халепу під назвою шлюб", - прокоментували фоловери весільну сукню Могилевської.

https://www.instagram.com/p/B-m1dKpgZSs/

Наталя, правда, сама ж потім внесла ясність у ситуацію, опублікувавши відео з "Ліги сміху", де вона є тренером однієї з команд. Виявляється, Могилевській там дісталася роль викраденої нареченої. Загалом, вийшло весело.

Однак інтрига з весільною сукнею виявилася не єдиною. Могилевська також розмістила в своєму мікроблозі фото з Іриною Білик. Правда, деякі підписники прийняли Білик за Лободу – ну, це під яким кутом подивишся, таку зірку й побачиш.

На фото Білик і Могилевська смачно цілують одна одну в губи.

"Моя Любов! З днем народження! Ти Ангел! Ти Легенда! Ти автор моїх улюблених українських пісень! Живи, Люби, Тіш нас!" – підписала фото Наталя.

Так вона привітала Ірину Білик з днем народження. Адже вчора знаменитій українській співачці виповнилося 50 років. Багато фанатів Могилевської приєдналися до привітань і написали свої побажання ювілярці. Проте декому фото двох зіврок, що не по-дитячому цілуються, здалося надто провокаційним.

"Щось зовсім не дружній поцілунок, дівчатка пустилися у всі тяжкі?", "Сподіваюся не те, що я подумала", "Ой. Мало того, що без масок, так ще й поцілунок провокаційний. Ну, ну, ну. ? З днем народження", - написали підписники Наталії Могилевської.

https://www.instagram.com/p/B-pAnkXAom2/

Правда, тут же хтось пояснив, що це фото зроблено ще задовго до нинішньої епідемії. Отож, зауваження про маски недоречне. А що стосується пристрасного поцілунку – ну, попустували трохи дівчата. Та й ніби в обох стовідсоткова традиційна орієнтація – нудота одне слово.

Нагадаємо, ще в одному номері співачка виступила в образі Наташі Афромогилевської. Спеціально для номера вона збільшила собі губи і сідниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ