Today.ua

Масштабна ДТП з медиками на Рівненщині: швидка, що їхала рятувати потерпілих в аварії, перекинулась на дорозі

У Рівненській області на одному й тому ж відрізку дороги, в районі села Забороль, одна за одною, трапилось дві ДТП, які пов'язані між собою, йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Рівненської області.

Спочатку на дорозі зіткнулися дві легкові автівки - Renault і Mercedes-Benz. Рухаючись у попутному напрямку з Mercedes, водій автомобіля Renault не зумів дотриматись безпечної дистанції та зіткнувся з ним. Від удару Mercedes винесло на смугу зустрічного руху, де він вдарився об позашляховик Mercedes-Benz ML 350.

В цій потрійній аварії одержали травми шестеро людей. Чотирьох із них - водія легковика Mercedes, а також дружину і сина водія позашляховика та ще одну його пасажирку - після обстеження відправили із різними травмами до лікарні. На щастя, звідти після обстеження повідомили, що загрози життю людей немає, хоча відлежати в лікарні доведеться усім чотирьом.

Однак на цьому історія не скінчилася. Поки травмовані люди ще були на трасі, на допомогу їм мчала швидка. Через аварію на дорозі був великий затор, і щоби швидше дістатися потерпілих, водій швидкої увімкнув сирену, включив проблисковий маячок и виїхав на зустрічну смугу руху. В такій ситуації усі зустрічні автівки мають притиснутись до узбіччя та пропустити швидку допомогу.

 

Та очевидно, не всі були налаштовані її пропускати. На зустрічній смузі медичній автівці трапився позашляховик BMW. Машини  зіткнулися. Від потужного удару швидка допомога перекинулась, а двоє медиків із неї зазнали травм. Таким чином, із тих, що рятують, вони самі перетворились на потерпілих, які потребували порятунку. Їх та водія BMW також відправили до лікарні.

Таким чином, дорога в селі Забороль перетворилася на місце масштабної автотрощі з горою понівечених автівок. І лише диво врятувало сімох людей, що зазнали травм, від загибелі.

Нагадаємо, в Польщі, тікаючи на своєму автомобілі від місцевої поліції, розбився на смерть 30-річний українець. Він не зупинився на вимогу поліцейських, а лише пришвидшив рух своєї автівки. Поліція розслідує обставини цієї  трагедії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ