Today.ua

Пугачова не може пробачити Малахова: подробиці скандалу

Алла Пугачова залишається впливовою персоною у світі шоу-бізнесу. Незважаючи на те, що Примадонна вже активно гастролює і дуже рідко виступає, ареал її впливу залишається потужним. Організатори концертів і продюсери, як і раніше, рахуються з думкою Пугачової. І для деяких молодих зірок шоу-бізнесу немилість Пугачової може стати відправною точкою їхнього передчасного заходу.

А що вже говорити про ті часи, коли Пугачова сама царювала на естраді, і одне її слово могло підняти вгору або зламати долю співаку-початківцю. Тому є чимало свідчень колишніх молодих перспективних співаків, чиї зірки так і не засяяли в повну силу через те, що вони потрапили до Примадонни в немилість.

Шоумен Андрій Малахов, незважаючи на те, що давно вже сам ходить у визнаних і маститих, нещодавно теж відчув на собі каток пугачовської неприязні. Телеведучий потрапив у немилість до Алли Борисівні через скандальну статтю про будинок, куплений Пугачовою та Галкіним на Кіпрі. Журнал, в якому тоді був редактором Андрій Малахов, опублікував статтю про те, що Алла Пугачова та її чоловік придбали будинок на Кіпрі і нібито мають намір узяти тамтешнє громадянство.

Що й казати: Примадонна тоді оскаженіла. Вона зателефонувала до Малахова першою. Слідом за нею до цькування шоумена підключився й Максим Галкін. Причому Галкін усе обставив дуже образливо, висміявши звільнення Малахова з Першого каналу у Мережі. Андрій, звичайно, був тоді розлючений, і наступний випуск програми "Привіт, Андрій!" організував так, щоб перетворити його в лінчування Примадонни. Підбір учасників було зроблено так, щоб уся брудна білизна Пугачової виявилася назовні. Загалом, той випуск йому вдався.

Проте щось пішло не так. Про те, що сталося за кадром, історія замовчує, але в новому випуску програми "Привіт, Андрій!", який вийшов на телеканалі "Росія-1", Малахов був – саме покаяння. І відповідно, учасники вже були підібрані так, що кожен із них начебто побіжно нахвалював Примадонну за доброту і людяність.

Ведучий навіть витягнув із "прекрасного далека" композитора Едуарда Ханка, який колись принизив Аллу Борисівну - ще напевно в бутність обох комсомольцями. Ханок, щедро посипавши голову попелом, розповів, як він був не правий.

Загалом, тепер залишається чекати відповідної реакції Пугачової. Чи змінить Примадонна гнів на милість, покаже час.

Нагадаємо, Максим Галкін замкнув у їхньому фамільному замку Аллу Пугачову і не дає їй вийти навіть у сад. Однак Примадонна не дуже переймається ув'язненням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ