Today.ua

Макіяж, який відлякує чоловіків: названі найбільш поширені помилки

Представниці прекрасної статі так хочуть стати самими чарівними і привабливими – як для себе коханих, так і для своїх обранців – що надто стараються в наведенні макіяжу. Адже в цьому питанні найважливіше – дотримуватися золотої середини. Розповімо про те, які помилки дівчата роблять особливо часто.

Контрастне омбре

Ця техніка фарбування волосся додає жінці шарму, якщо вона виконана справжнім професіоналом, а не подружкою під час дівич-вечора. Дуже контрастне омбре створює таке враження, наче дамочка протягом тривалого часу не доглядала за своїм волоссям. Цілком зрозуміло, що це відлякає будь-якого чоловіка.

Надмірний контуринг

Цей метод нанесення макіяжу сам по собі не додає жіночності, так як припускає агресивність. Тим не менш, дівчата продовжують брати собі її на озброєння, а потім дивуються, чому чоловіки обходять їх стороною.

Занадто сильно промальовані брови

Щоб привести в порядок брови, звертайтеся до професійних візажистів. Для повсякденного домашнього догляду купіть спеціальну палетку, якою буде цілком достатньо. Не створюйте контур брів самостійно.

Занадто довгі нарощені вії

Подовжувати вії до самих брів, як це було модно пару років тому, сьогодні – моветон. Це допускається у випадку з вечірнім макіяжем, але ніяк не в повсякденному варіанті. Краще придбайте високоякісну туш і щипці для завивки вій.

А хочете дізнатися, які найбільш поширені помилки у вечірньому макіяжі? Прочитайте наш матеріал, щоб розуміти, як правильно малювати стрілки і наносити помаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ