Today.ua

Мачуха дала пасербиці перед від'їздом пакет, відкривши його, дівчина гірко заплакала

В житті всяке буває. Батьки розлучаються, а їх дітям матерів і батьків замінюють мачухи і вітчими. Так сталося з Сюй Чуньлинь. Її батьки розлучилися, коли вона була маленькою, а коли їй виповнилося 14 років, батько одружився знову. Дівчина довго не могла з цим змиритися, але ситуацію виправив звичайний пакет.

У мачухи Сюй було двоє синів: добрі і чуйні хлопці. Сама дівчина теж росла непоганим дитиною школи, але особливих успіхів не показувала. Вона отримувала середні позначки, а одного разу вирішила, що краще працювати, а не вчитися. До того ж вона дуже хотіла швидше покинути свій будинок, так як відчувала почуття ревнощів до своїх названих братів з-за того, що до них була прикута увага її батька та інших родичів.

Дівчина рідко ініціювала діалоги з мачухою, а одного разу, коли вона висловила своє бажання залишити школу і влаштуватися на роботу вголос, дружина батька заперечила, і почався скандал. Сюй кричала жінці, що вона їй – ніхто, тому не має права втручатися в її життя. Після того, як пристрасті вляглися, мачуха сказала, що раз вже Сюй так вирішила, то не буде її зупиняти.

Нова мама подзвонила в місто своєї сестри, яка була господинею перукарні, і домовилася про те, що та візьме дівчину на роботу в якості стажера. Перед від'їздом мачуха вручила дівчині пакет і попросила передати його своєю майбутньою начальниці. Коли Сюй приїхала до місця призначення і вручила подарунок адресату, та раптом заявила, що цей пакет призначається не їй, самої Сюй.

Дівчина відкрила коробку і виявила там новий одяг, новий мобільний телефон і свої улюблені смаколики. Тітка Сюй пояснила, що мачуха розповіла їй про нещодавній конфлікт, і про те, що не могла в такій обстановці передати посилку особисто, от і придумала, як вручити подарунки пасербиці. Жінка також додала, що мачуха дійсно любить свою пасербицю і дбає про неї.

На наступний же день Сюнь Чуньлинь стала працювати стажером в перукарні. Ще через кілька днів вона зателефонувала своїй мачусі і вперше завела діалог. Дівчина розплакалася, мачуха теж плакала. З тих пір відносини в родині налагодилися.

В світі дуже багато цікавих і незвичайних історій. Хочете знати, як жінка врятувала свою родину від загибелі з допомогою склянки з водою? Тоді прочитайте наш матеріал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ