Today.ua

Лідер Rammstein Тілль Ліндеманн підхопив коронавірус: “Десь заплакала Лобода“

Тілль Ліндеманн, знаменитий фронтмен гурту Rammstein, потрапив в одну з берлінських лікарень. У співака виявився позитивний тест на коронавірус. Подробиць про стан музиканта не повідомляють ніяких. Так мабуть, раз його забрали в клініку, хвороба у 57-річного чоловіка протікає не в легкій формі.

Деякі російські ЗМІ вже іронізують з приводу госпіталізації Ліндеманна. В основному іронія стосується відносин соліста уславленої групи з нинішньою російською співачкою українського походження Світланою Лободою, з якою у Тілля чи то роман, чи то просто контракт, чи то роман з контрактом.

"Десь заплакала Лобода", "Якщо Свєтка не заразиться, гріш ціна їм обом і їхньому "роману" за контрактом", - пише один із російських телеграм-каналів.

Втім, хай вже краще "Свєтка" буде здорова, тим більше, що у неї діти. І те, що вона не захворіла, аж ніяк не свідчить про відсутність близьких відносин між ними. По-перше, Лобода молодша, і в неї просто може бути міцніший імунітет, ніж у її бойфренда. По-друге, цілком можливо, що в цьому місяці Тілль і не зустрічався з Лободою. Адже вона гастролювала в Росії, а він, тим часом, підкорював українських шанувальників.

Тілль Ліндеманн навіть побував у Чорнобильській зоні (без дозволу, звичайно), а також знявся на в'їзді в Київ у медичній масці на обличчі. На масці було написано: "До біса – коронавірус". Ну от - доскакався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ