Today.ua

ЛуАЗ-969 отримав обвіс від VW Golf

Український позашляховик ЛуАЗ-969 за свою багаторічну історію пережив багато самих різних модифікацій і доопрацювань. Одна з найбільш вдалих доробок на наш погляд – в обвісі Volkswagen Golf.

Здавалося б, що між ЛуАЗ-969 і Volkswagen Golf немає нічого спільного. Але це тільки на перший погляд і якщо за справу не взявся фахівець. Якщо ж за справу береться професіонал, то старий український позашляховик з обвісом «Гольфу» перетворюється майже в середньорозмірний кросовер Volkswagen Touareg першого покоління, який випускали в 2002-2010 роках.

Популярний раніше луцький позашляховик отримав нову радіаторну решітку, нові бампери, два додаткових ліхтаря на даху, металеві пороги, нові колісні арки і колісні диски. Дорожній просвіт залишився колишнім, тобто досить великим.

Там, де раніше був тент, тепер суцільний кузов. Задня частина стала більш закругленою.

Виглядає ЛуАЗ-969 в обважуванні Golf дуже незвично. Особисто нам подобається такий автомобіль. Шкода, що в Луцьку в свій час не почали випускати приблизно такі ж позашляховики. В цьому випадку, нам здається, ЛуАЗ все ще був би на конвеєрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ