Today.ua

Ані Лорак своєю маскою довела шанувальників до заїкання

Ані Лорак, як і всі зірки, що перебувають зараз на карантині, підігріває інтерес шанувальників новими публікаціями, які співачка розміщає у своєму Instagram.

Так, чимало захоплень викликало фото співачки в елегантній білій мереживній сукні. Дехто навіть припустив, що Кароліна готується заміж та приміряє весільне вбрання.

Багато захоплення і розчулення дісталося також архівному відео, яке співачка розмістила у себе в мікроблозі. На чорному-білому відео – зовсім юна 15-річна Кароліна займається вокалом з викладачем. Фанати співачки відзначили не тільки її, вже тоді, прекрасні вокальні дані, але й унікальну красу співачки, дану їй від природи.

Проте, як відзначає дехто, сьогодні Ані Лорак нещадно перекроює свою красу численними пластичними операціями. Через це красуня Кароліна вже майже втратила свою індивідуальність, ставши схожою на багатьох, десятки разів "перекроєних" зірок шоу-бізнесу. І це не може не викликати жалю в її шанувальників.

Так, Ані Лорак викликала не удаваний жах у підписників фотографією свого обличчя в масці, яку вона опублікувала в Мережі. На фото, яке співачка розмістила в сторіс, обличчя Кароліни приховане під косметичною маскою, в якій вирізані лише отвори для очей, носа і рота. Найбільше налякали підписників величезні товсті губи співачки, що стали вдвічі більшими, ніж були. Жартівники навіть поквапились написати, що Ані Лорак перетворилася на китайського бджоляра.

Очевидно співачка скористалася паузою, аби ще підкачати свої, і без того вже припухлі, губи. Схоже, 41-річна зірка так уже захопилася "тюнінгом" своєї зовнішності, що тепер не може зупинитися.

Щоправда, Ані Лорак не забуває на карантині і про фізичні вправи. Свою фігуру вона підтримує в ідеальному стані, перебуваючи у відмінній фізичній формі. Так, нещодавно співачка опублікувала знімки зі спортзалу, на одному з яких вона робить шпагат. Причому у неї це вийшло більш естетично, ніж в Анастасії Волочковвой.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ