Today.ua

Лоліта і Валерія розкрили секрет молодості Ротару: здали “з потрохами“

Софія Ротару – одна з тих небагатьох жінок, які і в похилі роки приковують до себе захоплені погляди та збуджують інтерес до свого життя і своїх секретів. Один із них – загадка нев'янучої молодості Софії Ротару.

Адже співачці вже в серпні 2020 буде 73 роки, а виглядає вона не старше 50-річної жінки. І то - якщо ця жінка стежить за собою і добре доглянута.

Про секрети молодості Софії Ротару складають легенди. Одна з них – про силіконову маску, яку актриса нібито всякий раз одягає на обличчя перед виходом на сцену. За іншою, менш фантастичною, версією одного разу співачка зробила собі пластичну операцію у класного хірурга, і з тих пір лише робить невеликі підтяжки.

Третю версію якось озвучив її концертний директор Сергій Лавров. Він заявив, що ніяких операцій Ротару не робила. Просто вона ретельно доглядає за своєю зовнішністю, веде здоровий спосіб життя, правильно харчується, багато гуляє на свіжому повітрі і багато відпочиває.

Софія Ротару з онуками

Версію про те, що Ротару ніколи не робила пластичних операцій, підтвердили також і її колеги по цеху – співачка Лоліта Мілявська і Валерія. Обидві заявили, що Ротару успадкувала від природи хорошу генетику. А Валерія, зокрема, сказала, що Софію Михайлівну робить візуально молодшою дуже якісний макіяж. В принципі всім жінкам відомо, що грамотний мейакап здатний скинути жінці 10-15 років як мінімум.

Ну і до того ж Ротару дуже ретельно дотримується здорового способу життя і стежить за своїм раціоном, додала Валерія.

Нагадаємо, нещодавно на одній із фан-сторінок Софії Ротару з'явилося гарне фото співачки, на якому вона постала з відвертим декольте, що відкриває розкішний бюст зірки. Деякі підписники визнали її фото надто провокаційним, проте всі зійшлися в думці, що виглядає Софія Михайлівна на ньому чудово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ