Today.ua

Лоліта висловилася про нещасний випадок з її колишнім чоловіком: “Хоче ще раз заробити на моєму імені“

Лоліта Мілявська не вірить, що її колишній чоловік тренер Дмитро Іванов серйозно постраждав від нещасного випадку. Про те, що колишній чоловік співачки знаходиться в лікарні з травмами стало відомо учора, 21 травня. Але, як сьогодні повідомила Лоліта, вона дізналася про це ще за кілька днів до того, як інформація потрапила в ЗМІ.

Журналісти достовірно не знають, що насправді сталося з Івановим. Одні кажуть, що він потрапив у ДТП. Інші стверджують, що тренер постраждав у бійці. Сам Дмитро, до якого найбільш наполегливі акули пера все-таки додзвонилися, нібито натякнув на можливу причетність до події адвоката його колишньої дружини.

"Аналізуючи слова адвоката Жоріна, який після суду заявив, що йому була дана команда йти до кінця... Поки ніяк не порівнюю одне з іншим... Поживемо – побачимо", - слабким голосом повідомив Іванов.

Сама Лоліта Мілявська, до якої журналісти не могли не звернутися за коментарем, каже, що дізналася про те, що трапилося, від спільних знайомих і навіть чисто по-людськи поспівчувала своєму колишньому.

"Розповіли, що він сів на мотоцикл, був нібито то п'яний, чи то під чимось, і потрапив у лікарню. Я не зрозуміла, навіщо мені це розповіли, але, тим не менш, щиро висловила співчуття", - повідомила вона.

Проте деякі деталі, про які вона дізналася згодом, все ж її насторожили. Виявилося, що, незважаючи на діагностовану у нього черепно-мозкову травму, Дмитро нібито доволі бадьоро відповідає на дзвінки.

"Думаю, йдеться про те, як іще раз заробити на моєму імені", - припустила співачка.

Вона нічого не стверджує, проте припускає, що тепер списи можуть полетіти в її бік. Мовляв, це вона "замовила" колишнього чоловіка. Втім, співачка упевнена, що незабаром усе з'ясується. Іванов благополучно одужає, а її перестануть підозрювати в тому, чого не було. Проте вона переконана: щось подібне з ним мало статися. На чому грунтується така упевненість, Лоліта пояснювати не стала.

Нагадаємо, розлучення Лоліти Мілявської та Дмитра Іванова затрималося через те, що в країні розпочався карантин. Проте в кінці квітня подружжя, таки, розвели. Співачка прискорила процес, відмовившись від усіх звинувачень на адресу чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ