Today.ua

Лоліта з Корольовою та Овсієнко заспівали українською: унікальне відео без гламуру і фанери

Лоліта Мілявська опублікувала у своєму Instagran відео, що викликало гострий напад ностальгії серед її численних підписників. Співачка оприлюднила архівне відео з передвиборчого концертного туру артистів на підтримку Бориса Єльцина. Кандидата, звісно, там серед артистів немає, а самі вони сидять в якомусь приміщенні втомлені й виснажені - явно вже після концерту.

"Ось це спогад 1996 року ?✌️Спасибі Андрію Гусєву за збережене відео ?❤️ Так, це тур «Голосуй або сядеш на палю»??, як ми його називали жартома)!!! Величезне йому Спасибі за 42 дні разом з моїми Друзями в не дуже простих фізично, умовах, але дуже теплих і щирих стосунках, які ми Зберігаємо досі", - написала Лоліта в коментарі до розміщеного відео.

Учасників туру знімали явно після виступу. Всі уже в звичайному, не концертному, одязі. Правда, на дівчатах ще залишився макіяж. Видно, що неабияк втомилися. Проте всі чогось чекають, можливо, сигнала на вечерю. За вікнами – темінь. Можна припустити, що вже пізній вечір.

І тут троє дівчат, які сидять поруч за столом, починають співати.

"Ой у гаю при Дунаю соловей щебече, він свою всю пташину до гніздечка кличе..." – співають утрьох Лоліта Мілявська, Тетяна Овсієнко і Наташа Корольова.

Всі три – родом з України, і українська мова їм не в дивину. Тому співають, не перекручуючи звуків і дуже задушевно. Правда при цьому ніхто із сидячих поруч чоловіків їм не підспівує, але й не перебивають. У чоловіків – більш втомлені і кислі обличчя (і хто після цього слабка стать?). Вони явно вже не проти попоїсти і залягти десь на скрипучому готельному ліжку.

Обличчя усі впізнавані, тільки ще дуже молоді. В кімнаті – сузір'я імен, які згодом стануть заслуженими, народними і зовсім не бідними. Тут вони ще не заслужені і дуже прості: Філіп Кіркоров, Валерій Леонтьєв, Олександр Буйнов, Ірина Алегрова, Леонід Агутін, Віктор Рибін.

Часом камера з'їжджає зі співаючих дівчат і вихоплює мужиків, що гуртуються і про щось перешіптуються за їхніми спинами. Не інакше – прикидають, кого би послати гінцем у найближчий магазин. Загалом, усе це зовсім не нагадує гламурну зіркову тусовку, а, радше, якийсь колектив, що зібрався після суботника у ленкімнаті трохи "обмити" свою ударну працю.

https://www.instagram.com/p/B_uaPMRJ0hn/

Очевидно, це відео викликало напад ностальгії не лише в Лоліти, але й у багатьох її підписників, які миттю наповнили стрічку коментарів своїми захопленими відгуками.

"Що за сходняк??? дівчата співають, а хлопці якісь дещо пригальмовані? ?? але всі такі класні?", "Так народна пісня українською мовою. Всі дівчатка з України. А Леонтьєв, напевно, не знає! Молодці! Всі красоточки з України!", "Ось це пам'ять. Всі молоді, красиві.Браво?", "Лоліта!!! ? Спасибі? що ти завжди залишаєшся такою, яка ти є, за це тебе всі любимо ? Ти справжня.. ???", "Як гарно, дівчата співають ?? дуже красиво, та й самі такі красуні! ❤️", "А Кіркоров слів не знає???))))", "болгарин він)", "Корони ще немає!?", "Кльово ? ? як було усе по доброму ? ех часи ?", "Які зірки ????! Чисто, ніякої фанери!", "Так дивно, час без смартфонів ?", - прокоментували відео підписники Лоліти.

Нагадаємо, Лоліта Мілявська у недавньому інтерв'ю Дмитру Гордону розповіла про секс. Співачка каже, що в 56 років він набагато крутіший, ніж у 18.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ