Today.ua

Лоліта зважилася розповісти правду про колишнього чоловіка: “Люди зі здоровою психікою не потрапляють у секти“

Лоліта Мілявська вже щасливо живе і гарнішає у відносинах зі своїм новим чоловіком, проте історія з п'ятим чоловіком, тренером Дмитром Івановим, ніяк не відпускає співачку. Їхні відносини стали предметом обговорення в ефірі шоу "Пусть говорят".

Незабаром після їхнього розлучення Іванов опинився на лікарняному ліжку зі зламаною щелепою. У Мережі поповз слух, що, мовляв, його "замовила" колишня дружина. Нібито і сам Іванов припустив, що так із ним міг звести рахунки адвокат Лоліти Сергій Жорін. Однак незабаром після цього він же сам відмовився від своїх припущень, сказавши, що його травми – це результат нещасного випадку.

"Навіть немає сенсу говорити, що ми не маємо стосунку до цієї історії, - каже співачка. - Розлучення набуло чинності. А коли ця історія, нарешті, скінчилася, чоловік знову вирішив зробити медійний привід".

Лоліта Мілявська також розповіла, що її колишній чоловік страждає розладом психіки. Це очевидно для всіх, хто його знає. Зірка це обережно назвала "нарцисовим розладом". А проявляється воно в тому, що людина вірить у свою винятковість, у те, що її життя цікаве широкому колу людей, і що можна безкінечно від цього отримувати дивіденди.

"Він починає думати, що він знаменитий, що він комусь цікавий. Людина перестає займатися реальним життям і займається якимось містичним", - розповіла Мілявська.

Вона також каже, що особливо гостро цей розлад в Іванова проявився після того, як він потрапив під вплив секти. При цьому зірка справедливо зауважила:

"Люди зі здоровою психікою не потрапляють у секти".

До того ж Лоліта розповіла: ще в той час, коли вони жили разом, Іванов не раз приходив додому п'яним і побитим. Тому, почувши про те, що трапилося з ним, вона анітрохи не здивувалася.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=171&v=oSRyrpU0aKY&feature=emb_logo

Втім, як з'ясувалося згодом, цього разу Дмитро Іванов все-таки постраждав не в п'яній бійці, а в ДТП. Катаючись на квадроциклі в Підмосков'ї, він врізався в будівельний вагончик. Люди, які стали очевидцями події, припускають, що він був п'яний.

Нагадаємо, адвокат Мілявської Жорін, дізнавшись, що Іванов звинувачує його в нападі, заявив, що подав у поліцію заяву про наклеп на свою адресу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ