Today.ua

Лоліта Мілявська зізналась у своїх комунальних махінаціях: “Змушують мозок бути спритним“

Лоліта Мілявська розповіла, що нові комунальні тарифи вже не тільки простим людям, але і їй, зірці, здаються надто високими. Співачка зізналася, як вчинила невелику махінацію зі своїми комунальними рахунками, аби заплатити менше.

Лоліта, на відміну від багатьох своїх колег, не викликає у простого люду неприйняття через її не бідний спосіб життя. Зірка вміє бути простою і не викликати класових почуттів у своїх шанувальників. Зокрема, вона розповіла, що їй довелося трохи "похімічити" з показниками лічильника заради того, щоби менше був рахунок за електроенергію.

"Сьогодні прокинулася і першим ділом залізла на свою пошту, а там лист щастя. Мосенерго прислало. Тарифи з 30-го збільшуються. Ну що сказати: "Б**дь!", - ділиться зірка у своєму відео.

https://www.instagram.com/p/CBxqbW1JPfj/

До речі, Лоліта ніколи не скаржилося на те, що коронавірус залишив її без концертів і, відповідно, без доходів. Хоча багато її колег по шоу-бізнесу навперебій почали бідкатися на життя і навіть заявили, що держава має їм допомагати так само, як і іншим громадянам, що втратили роботу.

Однак зірка вважає, що житлово-комунальні тарифи стали надто високими, і не хоче за ними платити. Задля цього їй навіть довелося трохи схитрувати, щоби плата за спожиту енергію вийшла нижчою. Вона просто певну кількість кіловат записала на попередній місяць, щоби заплатити за них ще за старими розцінками.

"Негарно звичайно, але підвищення на бензин, продукти і решту змушують мозок бути вигадливим", - зауважила співачка.

Нагадаємо, днями Лоліта Мілявська представила своїм підписникам молодого чоловіка, якого назвала своїм "новим коханням". Вона також заявила, що це любов "до гробу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ