Today.ua

Лоліта позбавила спадку свою єдину дочку: жорстока логіка співачки

Лоліта Мілявська вже не жартує на теми коронавіруса, як це було спочатку. Коли в Росії лише починалася епідемія, і ще не був запроваджений карантин, Лоліта бравувала презирливим ставленням до інфекції, хвацько цілувалася на концертах із глядачами і брала подаровані букети.

Зараз співачка, як і всі інші представники шоу-бізнесу,перебуває в самоізоляції. Навіть більше, стало відомо, що Лоліта Мілявська про всяк випадок оформила заповіт. Все-таки співачка – жінка не бідна, і їй є що залишити після себе у спадок.

Але ось що шокувало: співачка нічого не заповіла власній єдиній доньці. Всі її заощадження підуть іншим, менш близьким, родичам.

Своє дивне рішення Лоліта пояснила тим, що побоюється за свою доньку, яка з великими грошима легко може стати жертвою шахраїв. Про це зірка розповіла в ефірі шоу "А поговорити?".

21-річну доньку Лоліти Мілявської, яка є її єдиною дитиною, виховувала бабуся. В основному дівчинка проживала з нею в Києві. Подейкували про те, що Єва страждає на аутизм. Однак, судячи з її успіхів у навчанні, нічого подібного немає. Просто Єва, як багато інших недоношених дітей, має свої особливості поведінки, пояснює характер своєї дочки Лоліта.

Єва від природи дуже музична. Вона добре закінчила школу і згодом поступила на навчання у філію Варшавського університету в Москві. Тепер дівчина продовжує навчання вже у польській столиці.

Разом з тим, у дочки Лоліти Мілявської є проблеми з комунікацією, і зіркова мама цього не приховує.

"Вона не дуже соціально активна. У неї немає моїх зубів і навряд чи будуть. Це властивість недоношених дітей. Єва не буде відстоювати майно. Світ настільки жорстокий, що я не дуже хочу, щоб нею скористалися", - пояснила співачка своє непросте рішення про спадщину.

Батько також не зможе подбати про долю дівчини. Єва народилася, коли Лоліта була в шлюбі з Олександром Цекало, проте вона - не його дочка. А біологічний батько дівчинки загинув за сорок днів до її народження.

Лоліта дуже сподівається, що донька згодом подарує їй онуків. Вона готова до того, щоб носити звання бабусі, зізналася зірка.

Нагадаємо, Лоліта Мілявська розлютила народ костюмом хімзахисту, в якому вона знялася на відео для своєї сторінки у соцмережі. Підписники співачки вирішили, що зараз такі жарти недоречні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ