Today.ua

Лобода з Бадоєвим представили новий кліп – шанувальники напружилися: “Що ви курите?“

Світлана Лобода, нарешті, представила свій новий кліп на пісню "Новий Рим", про який було чимало розмов. Українська співачка, яка в останні роки, здається, остаточно і безповоротно осіла в Білокам'яній, не перестає дивувати своїх шанувальників різноманітністю творчості. І своїм новим кліпом, знятим у співдружності зі знаменитим Аланом Бадоєвим, вона не розчарувала тих, хто чекав вибуху.

Вибух дійсно стався: на Землю впала літаюча тарілка, утворивши величезну вирву, з якої вибралася членистонога "лободоподібна" істота. Далі з цим монстром відбуваються метаморфози, він стає більше схожий на Світлану Лободу, часом навіть дуже привабливу, яка співає і танцює.

Під фінал кліпу Лободу з'їдають монстри, що взялися казна-звідки, яких теж охоплює вірус танцю, і вони починають танцювати на нічній дорозі.

Загалом, сюжет списаний з типового зомбоапокаліпсиса, зате знято хвацько. Щоправда, глядачі так і не змогли вловити ніякого зв'язку цього відео із самою піснею. Та, мабуть, таким був режисерський задум Алана Бадоєва.

Більшість шанувальників, очевидно, очікували чогось більш зрозумілого, тому на кліп відреагували з подивом. Деякі написали, що Алан вже не той, та й Лобода пішла в якісь зовсім маргінальні нетрі. Але є й чимало тих, кому такий потік свідомості припав до серця.

"Бадоєв: Світлано , наскільки довбанутим робимо кліп? Лобода: Так", "Ой, я ще не доросла до такого високого мистецтва...", Ось він нетлінний вплив Тіля Ліндеманна. Це ж треба було так вдути", "Господи, 5 хвилин життя витрачено даремно... Що курив Бадоєв? Що за шлак почала знімати Лобода??? Початок кінця? Походу треба шукати нового кумира.... сумно", Посібник для психіатра..", "Це дуже круто, стиль зйомки просто відвал всього", Як на мене кліп вийшов досить стильним. Не можу зрозуміти, що не подобається багатьом тут людям, але залік - залік просто", "Краще, що я коли-небудь бачив у своєму житті", "Ну взагалі не повторюється. От молодець", "Що ви курили?" – пишуть фоловери.

https://www.youtube.com/watch?v=Rc6KG1_e33o&feature=youtu.be

Втім, хто би що не говорив, а за неповну добу кліп встиг зібрати майже мільйон з чвертю переглядів. Так що, панове критики, думайТЕ!

До речі, про вплив Тілля Ліндеманна шанувальники згадали не дарма. Адже останнім часом Мережею дедалі активніше циркулюють чутки, що Лобода і фронтмен Rammstein, таки, вирішили звити сімейне гніздечко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ