Today.ua

Леся Нікітюк зняла бюстгальтер: телеведуча показала голе тіло у всій красі

Леся Нікітюк намагається дуже часто робити перерви на роботі і вирушає у захопливі міні-відпустки. Цього разу телеведуча відірвалася в Празі, а після, поділилися апетитним фото на пляжі в одних міні-бікіні.

Для красивого рівного загару Нікітюк довелося зняти бюстгальтер і підставити свої чарівні форми теплому сонечку. Крім того, Леся Нікітюк запитала у підписниць, чи вони знають, яку частину тіла потрібно обов'язково прикривати від сонечка. Теледіва в сонячних окулярах знає всі правила ідеальної засмаги і ховає у затінку всі місця, які потрібно захистити від прямих сонячних променів.

"Яку частину тіла НЕ МОЖНА виставляти на пекуче сонце НІКОЛИ?? Правильно ОБЛИЧЧЯ!! ФЕЙС по-модному. А чого? Бо будете старі потаскані андатри - підписала своє сонячне фото Нікітюк.

Крім того, що Нікітюк залишилася без бюстгальтера, на зірці були одягнені лише крихітні плавки, які підкреслили пружну попку ведучої. Леся Нікітюк зірвала цілу купу приємних коментарів з приводу своєї підтягнутої фігури. Зірка українських телеканалів виглядає просто приголомшливо. Лесі Нікітюк є, що показати підписникам і всьому світу!

Раніше ми повідомляли про те, що Леся Нікітюк вразила шанувальників новим ефектним чином — у соцмережі вона опублікувала фото, на якому позує в сексуальному купальнику біля жовтої маршрутки, демонструючи свою спокусливу фігуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ