Today.ua

“Обережно, імпланти“: Лєра Кудрявцева ризикує життям після невдалої пластики

Після пластичної операції на грудях Лєра Кудрявцева згодом виявила, що імплант лопнув, а його вміст став проникати в тканини. Така ситуація стала серйозною проблемою для здоров'я знаменитості. Вона вирішила попередити всіх жінок, хто в гонитві за красою, ризикує.

Ще 15 років тому Лєра Кудрявцева зважилася скорегувати форму грудей, і до сих пір пожинає плоди неправильно виконаної пластичної операції.

Як повідомляється, швидше за все, Кудрявцева отримала імплант з мікророзривами, що з часом призвело до того, що він порвався.

Відомо, що телеведуча перенесла термінову операцію з видалення імпланту. Фахівці відзначають, що це дуже агресивна процедура, після якої потрібно довго відновлюватися.

Після такої проблеми Лєра Кудрявцева серйозно задумалася про своє здоров'я, а потім вирішила не приховувати те, що трапилося і поділитися в соціальній мережі. Телеведуча сподівається, що її історія допоможе вберегти від ризиків багатьох жінок, які вирішили змінити що-небудь у своїй зовнішності. Кудрявцева розраховує, що кожна жінка, яка мріє поміняти форму грудей, передчасно задумається.

Сучасні імпланти виготовлені за спецтехнологіями, щоб розрив не стався. Вони стійкі до пошкоджень, тому для розриву їх необхідно розрізати. Просто порвати руками не можна. Єдиний висновок, який можуть зробити експерти, в разі проблем, що виріб був бракований або мав вади. Нові імпланти виготовляють зі спеціального гелю, який володіє пам'яттю форми, що дозволяє навіть при пошкодженні не розповсюджуватися по організму і не бути загрозою для життя власниці. І все одно ризики великі.

Як зазначається, кожен день кількість операцій по збільшенню грудей зростає. Це пов'язано з тим, що жінки часто незадоволені своєю зовнішністю. Деякі пацієнтки можуть мати серйозні ускладнення, як телеведуча, але навіть це не зупиняє прекрасну стать в гонитві за надуманою красою. Лікарі попереджають: силіконові наповнення приносять багато незручностей, тому кожна п'ята жінка повертається для косметичної або реконструктивної операції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ