Today.ua

“Я просто насолоджуюсь“: Віра Брежнєва показала себе без макіяжу

Віра Брежнєва розмістила в своєму Instagram фото з коротким звітом про підсумки року, що минув. Поки деякі зірки шоу-бізнесу пишуть у своїх пабліках докладні звіти про роботу та досягнення за рік, Брежнєва обійшлася двома лаконічними рядками.

"Шалений і продуктивний рік був у мене! По всіх фронтах !) Підсумки лінь писати, та і я просто насолоджуюся його результатами ! Нехай 2020-й буде ще краще! Ось що я бажаю собі разом із міцним здоров'ям!)", - написала співачка.

Очевидно, співачці лінь було не тільки писати звіт про свої досягнення за рік, але й фарбуватися для фото. Цим коментарем Віра Брежнєва супроводила свій знімок, на якому вона зображена без макіяжу. Ну, майже без макіяжу, бо блиск на губах все-таки присутній, як помітили найбільш прискіпливі шанувальники артистки.

При цьому багато хто відзначив її свіжість і красу, яка зазвичай ховається під густим шаром сценічного гриму.

"Які очі ммм. Бажати комусь приємніше і солодше , Вірочка з наступаючим Вас! Люблю, люблю", "Яка Ви красива!", "Без фарби ти теж гарна)", "Ось де натуральна краса) Віра, ви шалено красива без мейку", - пишуть їй шанувальники.

https://www.instagram.com/p/B6s6hIXCjDM/

Тим часом чоловік Брежнєвої Костянтин Меладзе у своєму профілі перелічив усі досягнення Віри за минулий рік. Очевидно у нього ліні  усе-таки менше.

https://www.instagram.com/p/B6s2ZdQIwPw/

Нагадаємо, нещодавно Віра Брежнєва опублікувала у своєму профілі Instagram ніжне фото зі своїм чоловіком, тим самим поставивши крапку в чутки про їх розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ