Today.ua

Кіркорову зарозумілий Ді Капріо відмовив у близькості: “Розвернувся і пішов“

Філіп Кіркоров, який відвідав у Лос-Анджелесі церемонію вручення кінопремії "Оскар", активно "стрімив" у паузах і намагався зробити селфі з зірками світового кіно. Йому випало сидіти в одному ряду з двома визнаними голлівудськими красенями - Леонардо Ді Капріо і Бредом Піттом.

Невідомо, чи здогадувались вони, що їм пощастило сидіти поруч із самим королем російської поп-музики. Зате Кіркоров добре знав, кого доля підкинула йому в сусіди по оскарівської тусовці.

Природно, Філіп Бедросович не міг відмовити собі в задоволенні знятися в компанії обох голлівудських красенів. Ще б пак, Ді Капріо і Бред Пітт навіть на кіркоровському небосхилі - зірки. Але не тут-то було: зарозумілий Ді Капріо своєрідно відреагував на прохання Кіркорова зробити з ним селфі - він просто розвернувся і пішов, пишуть російські ЗМІ.

Зате Бред Пітт, який отримав вже свого четвертого "Оскара", виявився більш чемним. Він із задоволенням позував російській зірці та мило усміхався, чим дуже порадував Бедросовича.

Нагадаємо, Філіп Кіркоров засвітив з собою в США ефектну блондинку з пухкими губками. Саме вона супроводжувала його в поїздці на церемонію вручення "Оскара".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ