Today.ua

Кіркорову дісталося через його сина Мартіна: “Він же ще маленький“

Філіп Кіркоров, який проживає у великому особняку в Підмосков'ї, вже не вперше потрапляє в конфліктну ситуацію через ремонт свого розкішного житла.

Так, зовсім недавно поп-король програв суд будівельної компанії, що займалась у нього в будинку дизайнерським оформленням басейну. Справа в тому, що Кіркоров виплатив будівельникам лише половину суми, яка була зазначена в договорі. Співак заявив, що будівельники виконали свою роботу не якісно, і він не платитиме їм більше. Але суд зобов'язав його повернути підрядникам ще більше двох мільйонів рублів.

Однак програш у суді не зупинив поп-короля, і він затіяв під час карантину ремонт у кімнаті свого семирічного сина Мартіна. Результатами ремонту Філіп похвалився у себе в Instagram.

"Ремонт за мить!⚡️ Кімната @martinkirkorov лише за 10 днів кардинально змінилася!?? Спасибі професіоналам і майстрам своєї справи за красу, оперативність та яскраві емоції!? Відмінно вийшло ???, функціонально, простора. Вітаю ????? Ось це справжня магія?✨????❤️будемо у вас вчитися ??❤️????", - прокоментував Кіркоров своє коротке відео.

У кадрі Філіп стоїть посеред порожньої кімнати, в якій підлога застелена клейонкою і заставлений банками з фарбою. Посеред кімнати стоїть драбина. Кіркоров клацає пальцями, і кімната миттєво перетворюється. Тепер він знаходиться вже посеред тієї ж кімнати, але тільки відремонтованої і з меблями.

Підписникам поп-короля сподобався трюк із ремонтом, і вони жваво його прокоментували. Багато хто нахвалює отриманий результат. Кажуть, що кімната виглядає чудово.

"От здорово!А ви не могли б так ефектно клацнути у нас в дитячій кімнаті і на літній кухні?????", "Супер! Гарна кімната! ????❤", "Гарно, всім би такого чаклунства, хоча б трошки???", - написали Кіркорову фоловери.

https://www.instagram.com/p/CA0ijjmhNCZ/

Однак зроблений ремонт не всім сподобався. Деякі підписники вважають, що кімната, звичайно, гарно відремонтована, але вона не схожа на житло для дитини семи років. Мовляв, у ній немає нічого дитячого: кольори одноманітні, велике двомісне ліжко і зовсім відсутні іграшки. Для дитини кімната повинна бути веселішою та яскравішою..

"Шалено красиво..., але кімната явно не для дитини. Це аж ніяк не дитяча", "Стало гірше, все зіпсували. До цього хоч стіни світлі були, а зараз що? Кімната для чоловіка, а не для малюка, однозначно!", "Філіп, кімната, радше, для Вас, ніж для 6-річного сина. Все у сірих тонах, велике ліжко, він же ще маленький. Навіщо такий дорослий ремонт?" – дивуються підписники.

Нагадаємо, нещодавно Філіп Кіркоров затіяв масштабний розпродаж одягу. Серед речей є такі, які поп-король зовсім не одягав. І є дуже дорогий дизайнерський одяг. Зокрема, джинси з принтом у вигляді тварин. Філіп купував їх за два мільйони рублів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ