Today.ua

Лєра Кудрявцева вперше показала свої нові груди — оприлюднено масштаби “катастрофи“

Лєра Кудрявцева, яку змусили звільнитися з каналу Муз-ТВ, поїхала зализувати рани. Телеведуча, яка віддала цьому каналу двадцять років свого життя, виявилася раптом йому не потрібна. Все почалося з того, що керівництво каналу вирішило віддати роль ведучої щорічної музичної премії каналу Муз-ТВ Ользі Бузовій. Дізнавшись про це, Кудрявцева прийшла в лють. Адже керівництво її навіть не попередило, що готує такий крок. Фактично Лєру поставили перед фактом.

За минулу зиму це стало другим нищівним ударом, який доля завдала шоувумен. Перший Кудрявцева отримала на початку зими, коли у неї трапилася проблема з грудним імплантом, який розірвався і став підтікати у навколишні тканини. Аби врятувати телеведучу, лікарям довелося терміново вилучити імпланти, залишивши від розкішного Лєриного бюста від сили перший розмір.

І тепер другий удар зірка одержала на роботі. Лєра поскандалила з гендиректором каналу та, оглушливо ляснувши дверима, полетіла зализувати рани на Мальдіви.

Судячи з усього, піщаний мальдівський пляж у поєднанні з блакитною водою та розслаблюючим літнім теплом зробили свою справу. Телезірка опанувала себе після нервування і заспокоїлася вже настільки, що навіть ризикнула показати, як тепер виглядають її груди в купальнику. Відповідне відео з'явилось у неї в сторіз.

Весь бюст вона знімати не стала - мабуть ще не готова повністю оприлюднити масштаби "катастрофи". Однак частину свого нового старого бюста співачка все ж "засвітила" з купальника. Ну, що сказати: виглядає добре, але мало.

Втім, сама Лєра Кудрявцева, за її словами, вже перестала непокоїтися з приводу своїх маленьких грудей. Тим більше, що й чоловік Ігор Макаров її підтримав, сказавши, що маленькі йому подобаються більше. (Цікаво, чи вона йому те саме могла би сказати?)

У кадрі Лєра Кудрявцева, яка вже трохи забронзовіла під палючим сонцем Мальдів, робить селфі в купальнику, сидячи на відкритій терасі під солом'яною стріхою.

"Кайфушечки! Ппц як добре", - каже зірка.

І судячи з її зйомок звідти, Лері там і справді "ппц як добре". Загалом, на теплому пляжі Мальдів душевні рани гояться набагато швидше, ніж на холодних вулицях Москви.

Щодо своїх майбутніх планів телеведуча не говорить ані слова. Видно, вирішила як Скарлетт О'Хара, не думати про це сьогодні, а подумати завтра.

Нагадаємо, в одному з інтерв'ю Лєра Кудрявцева розповіла про свої стосунки з чоловіком Ігорем Макаровим. Вона, зокрема, сказала, що готова до того, що її молодий чоловік коли-небудь захоче піти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ