Today.ua

Лєра Кудрявцева зважилася на відчайдушний крок: подивіться, що залишилося від її грудей

Лєра Кудрявцева, нарешті, зважилася показати всім, як вона виглядає зі своїми новими грудьми. Точніше, зі своїми старими грудьми, які вона "носила" ще півтора десятка років тому. Телеведуча опублікувала знімок з оновленим бюстом у своєму Instagram.

Позбутися від грудних імплантів Леру змусила необхідність. В кінці минулого року всі ЗМІ облетіла тривожна звістка про Кудрявцеву: у жінки лопнув імплант грудей і став протікати в навколишні тканини. Якби його вчасно не видалили, наслідки для здоров'я, та й життя, телезірки могли бути трагічними.

А вона ж нещодавно вдруге стала мамою, народивши синочка своєму молодому чоловікові, хокеїсту Ігорю Макарову. До речі, через це Кудрявцева, за її зізнанням, непокоїлась найбільше. Адже Макаров її зустрів і полюбив з великим бюстом. Однак її тривоги виявилися марними – чоловікові нові маленькі груди припали до смаку.

"Чоловік дуже задоволений новими грудьми", - зізналася телеведуча.

Задоволений новими грудьми Лєри Кудрявцевої і колишній її чоловік, Сергій Лазарєв. Він зізнався, що штучний бюст колишньої дружини йому ніколи не подобався. До речі, на фото, опублікованому Кудрявцевою, поряд із нею стоїть саме Лазарєв. Знімок зроблений на "Пісні року" у Німеччині – про це сама Лєра написала в коментарі до нього.

На фото 48-річна ведуча позує в красивій, наглухо закритій білій сукні, прикрашеній паєтками. Сукня щільно облягає фігуру зірки, і на знімку видно, що бюст у Лери зовсім не такий, як був раніше, а набагато менший.

https://www.instagram.com/p/B8my71jKzaM/

Втім, шанувальники Лєри Кудрявцевої визнали, що зі зменшеним бюстом вона стала виглядати молодше і тепер виглядає поруч зі своїм нинішнім молодим чоловіком набагато краще.

Нагадаємо, нещодавно Лєра Кудрявцева відкрила пікантну правду про свого молодого чоловіка. Він просто захотів переспати зі старенькою, а вона з молодим, і от якось обох затягнуло, пожартувала ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ