Today.ua

Куди піти працювати: як обрати професію по даті народження

Нумерологія – наука, яка у багатьох випадках приходять на допомогу людям. Кожна цифра несе в собі певну інформацію. Щоб скористатися нею при виборі професії, необхідно виконати розрахунки, взявши за основу дату свого народження.

Для початку розрахуйте кінцеву цифру. Для цього складіть всі цифри дати своєї появи на світ. Наприклад: 26.09.1973 =2 6 0 9 1 9 7 3=37=7 3=10=1 0=1. Одиниця – це і є ваша кінцева цифра. Про що вона говорить?

Якщо ви отримали цифру 1, то вам пора подумати про організацію власного бізнесу. У якій сфері здійснювати свою діяльність, залежить виключно від ваших умінь, досвіду і бажання.

Цифра 2 свідчить про те, що вам більше підходить роль найманого працівника. Але вибирати треба таку компанію, яка відрізняється економічною стабільністю і де слідують букві закону.

3 – це знак того, що вам слід вибрати для себе область езотерики. Спробуйте зайнятися складанням гороскопів або пророкуванням майбутнього.

Тим, у кого кінцева цифра – 4, треба орієнтуватися не на матеріальну вигоду, а не те, лежить душа до тієї чи іншої професії. Тільки в цьому випадку ви зможете домогтися успіху і добре заробити.

Цифра 5 натякає на те, що ваша стихія – це нові технології, та й взагалі будь-яка техніка. Але, щоб побудувати кар'єру, треба володіти величезними знаннями.

Шістка, як і п'ятірка, виходить в результаті у тих людей, які цікавляться програмуванням і шукають себе в цій сфері.

Якщо ваша кінцева цифра – 7, то ваша стихія – психологія, консультаційна сфера і будь-яка інша робота, яка передбачає спілкування з людьми.

8 – більше властива педагогам і всім тим, хто хоче поділитися своїми знаннями і відчуває в собі сили.

І, нарешті, цифра 9 — це допомога людям і благодійність. З вас вийде хороший рятувальник, поліцейський, лікар або волонтер.

Цифри допомагають не тільки вибрати професію, але й романтичного партнера. Дізнайтеся свою ідеальну пару на все життя, скориставшись спеціальною таблицею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ