Today.ua

Христина Асмус розсварила Мережу непристойним танцем: “Її напевно Гарік вкусив“

Христина Асмус знову розбурхала Мережу своєю черговою витівкою. Актриса опублікувала у своєму Instagram дикий танець, який вона виконує у дивному вбранні.

На актрисі надіто боді тілесного кольору і поверх нього накинута легка шубка кольору слонової кістки. Доповнюють такий незвичайний образ, що смутно нагадує про Анастасію Волочкову, теплі світло-сірі шкарпетки. Волосся на голові Христини завите в дрібні кучерики, що пустотливо підстрибують при кожному її русі. Чи потрібно говорити, що при цьому у дівчини з-під боді випирає величезний вагітний живіт, який вже став звичним атрибутом Христини Асмус.

Дівчина хвацько танцює під пісню Леоніда Агутіна "Хоп хей ла-ла-лей", високо задираючи ноги і роблячи гримаси. При цьому в якийсь момент, надто сильно замахнувся ногою вперед, Христина ледве не падає спиною на підлогу. Рятує її від падіння лише стіна, розташована ззаду.

Останнім часом скромна "доктор Варя" з Інтернів, яка слово "пеніс" вимовляла лише з заплющеними очима, прямо як з ланцюга зірвалася, вважають деякі її підписники. Це вже не перша її епатажна витівка з уявною вагітністю.

Один раз Христина постала з великим животом у просторій домашньої футболці, заінтригувавши підписом до знімка, що вона довго приховувала, не вірила собі і все таке інше. Правда, в кінці свого розлогого коментаря дівчина зізналася, що це всього лише роль. Однак у нас не всі читають до кінця, якщо написано дуже багато букофф. Багато кинулися вітати актрису і навіть з'ясовувати стать майбутньої дитини. Вдруге вона і зовсім зімітувала перейми, сидячи у ванній, з несамовитими криками, витягши з води м'яку рожеву іграшку.

А тепер от цей дикий танець, яким актриса просто хотіла проілюструвати вихід чергової серії ситкому "Беезумие", де вона грає вагітну.

"Ааааа!!!! ? 3 серія сміливого і жорсткого серіалу «Беезумие» вже доступна!! ?Регіт і треш тільки на КиноПоиск HD!", -пише дівчина.

https://www.instagram.com/p/B_5B7xui5hp/

При вигляді такого "неподобства" багато шанувальників обрушили на Асмус всю міць свого осуду та обурення. Слабкі голоси захисників актриси були зметені дев'ятим валом осуду.

"Йдете по стопах Бузової?.. Тільки серйозні ролі після цього не світять", "Христина ,що то ти гониш.....,раніше було любо дивитися,зараз якось спустилася вниз ....", "Вона справжня", "О, черниці в інтернеті", "Особливо у фільмі ТЕКСТ сама скромність, якщо не дивилися то подивіться??", "Ну у фільмі ж роль !!!!! А в житті вона зовсім інша!", "Це все самоізоляція винна, зараз повно таких???", "А куди поділася скромна Асмус?.... Просто цікаво з чого раптом такий епатаж)", "Кукушка поїхала", "Йшов 2й місяць карантину", "Здуріла баба", "Її напевно Гарік вкусив", - висунули свої версії підписники.

Нагадаємо, нещодавно Крістіна Асмус виставила в Мережі своє фото топлес, що також викликало як бурю захоплення, так і обурення її підписників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ