Today.ua

Олена Кравець зі студії “Квартал 95“ показала себе в спідній білизні

Студія "Квартал 95", яка робить відверту сатиру на всіх і на все, зазвичай не роздягає своїх героїв, хіба що влаштовує для них душевний стриптиз. Тому "роздягнені"знімки найвідомішої жінки-кварталівки Олени Кравець спричинили в Мережі невеликий шторм.

Втім, якщо порівнювати з тим, як знімається багато вітчизняних зірок, то можна сказати, що Олена взагалі з'явилася на фото ледь не в чернечому вигляді. Актриса знялася в спідній білизні, стоячи біля вікна. Причому в руках у неї – величезний букет польових квітів, яким вона цнотливо закриває зону бікіні і ноги, аж до самих колін.

Студія "Квартал 95" не привчила її зніматися в такому вигляді. На виступах "Кварталу" всі її роздягання зводилися лише до того, що вона іноді знімала косу, яка символізує Тимошенко, і перевтілювалася в інший персонаж. А тут довелося роздягнутися до спідньої білизни.

Справа в тому, що Олені Кравець запропонували взяти участь у проекті Silenza, розрахованому на українських жінок. Він повинен показати нашим співвітчизницям, що не потрібно нічого боятися, не варто боятися своєї краси і треба відкрито говорити про все, що їх хвилює.

Олена розповідала раніше, що дуже хвилювалася перед зйомками. Адже вона не звикла, щоб її показували в такому вигляді. Причому поза Олени виражає певну скутість актриси. Олена Кравець зізнається, що так воно і було.

"Зрештою, я випила келих "Белліні" для хоробрості, розслабилася і під час зйомки навіть увійшла у смак", - згадує актриса.

Мабуть на фото Олена ще - до келиха "Белліні". Це зовсім не ті зйомки, які зазвичай робить студія "Квартал 95". Однак така фотосесія потрібна будь-якій жінці. В ній варто брати участь, просто для себе, щоб краще блищали очі, переконана Олена.

"І потім ― це просто потрібно зробити на пам'ять...", - підсумувала актриса.

https://www.instagram.com/p/B9L6P4qlFCX/

Нагадаємо, ще одна актриса студії, вагітна Віра Кекелія, зробила фотосесію оголеною. Студія "Квартал 95" на своїй сторінці привітала актрису із майбутнім материнством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ