Якщо ви любите рибні котлети, то цей рецепт для вас. Один особливий інгредієнт змінить смак котлет до невпізнання. Ваші котлети вийдуть соковитими та ароматними. Рибу можете брати будь-яку, яка вам подобається. На приготування таких котлет піде не більше півгодини.
Котлети з риби із секретним інгредієнтом
Вам знадобиться:
- рибний фарш - 1 кг;
- свіже сало - 300 г;
- яйця – 2 штуки;
- цибулина – 1 штука;
- сіль - 1 ч. л;
- мелений перець - 0,5 ч. л;
- кукурудзяні панірувальні сухарі;
- олія для смаження.
Мерлуза, хек чи мінтай ідеально підійдуть для рибних котлет. Сало потрібно вибирати свіже, не копчене та не солоне.
Популярні зараз
В Україні рекордно зросли зарплати та кількість вакансій
У Парижі офіційно показали новий кросовер Renault 4 E-Tech
В НМТ у 2025 році запровадять зміни до тестів з історії України, - Лісовий
Набули чинності правила застосування співробітниками ТЦК гаджетів для фіксації дій
Перемеліть рибне філе та сало на м'ясорубку, потріть цибулю на тертку, додайте сіль та перець. Вбийте фарш для котлет яйця. Ретельно перемішайте. Залишіть його відлежатися хоча б хвилин на десять.
Сформуйте котлети, обваляйте кожну в панірувальних сухарях і обсмажуйте на сковороді з обох боків.
Перекладіть котлети в деко, накрийте кришкою або фольгою і поставте в розігріту духовку на 20 хвилин.
Котлетки в духовці підрум'яняться і стануть ще соковитішими всередині.
Подавайте рибні котлети теплими, з гарніром на вибір.
Смачного!
Раніше повідомлялося, чому котлети прилипають до сковороди та розлазяться на очах.