Котлети готують не тільки з м'ясного фаршу. З гречки з додаванням грибів вони виходять не менш смачними і соковитими. Поділимося з вами оригінальним рецептом.
Інгредієнти
- 60 грамів гречки;
- 80 грамів будь-яких грибів;
- одна цибулина середнього розміру;
- одне яйце;
- дві часточки часнику;
- чотири столових ложки рослинного масла;
- зелень за смаком;
- панірувальні сухарі або борошно.
Приготування
Відваріть гречку, дрібно наріжте цибулю і обсмажте в рослинному маслі. Гриби в котлети можна не додавати, але якщо ви вирішите включити їх до складу страви, то подрібніть і обсмажте разом з цибулею. Змішайте всі підготовлені інгредієнти в мисці або каструлі і вбийте туди яйце, додайте подрібнені часник і зелень.
Суміш посоліть і поперчіть, а потім пропустіть її через м'ясорубку. Отриману масу сформуйте у котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях, замість яких можна використовувати борошно, і обсмажте з двох сторін. Подавати страву краще зі свіжими овочами.
Якщо ви віддаєте перевагу котлети з м'яса, то вони вийдуть соковитими і ніжними, якщо ви додасте в них секретний інгредієнт. Дізнайтеся, який саме.