Today.ua

Корольова нескромно похвалилася дорослим сином: “Головне, щоб не їхав верхи...“

Наташа Корольова, яка активно присутня в Мережі, незважаючи на самоізоляцію, цього разу не стала розважати підписників своїми піснями або сімейною "карантинною" творчістю. Співачка вирішила похвалитися дорослим сином Архипом, якому цьогоріч уже виповнилося 18.

Знімки і зйомки зі своїм повнолітнім сином Наташа та її чоловік Сергій Глушко частенько розміщують у своїх акаунтах. Батьків можна зрозуміти. Вони намагаються зробити своє чадо популярним, оскільки бачать його майбутнє в шоу-бізнесі. Звичайно, Корольова і Тарзан протоптали комфортну дорогу в цей світ для свого єдиного спадкоємця. Маючи таких батьків, дитині набагато простіше пробитися на сцену, ніж якому-небудь невідомому обдаруванню із провінційного містечка. Останнім часом Архип Глушко дедалі частіше з'являється в маминих шоу (добре, хоч у батькових поки не з'являється) у спільних номерах з нею.

Шанувальники творчості Наташі Корольової вельми критично ставляться до цих "проб голосу". Тобто, всі відзначають, що у хлопчика є родзинка, але ця родзинка – явно не артистизм. От зовнішністю нащадок, звісно, вийшов: юний Архип більше схожий на красеня-батька, однак і від красуні-мами теж успадкував найкращі риси. Не дивно, що за молодим чоловіком вже "хвостом" ходять плітки про його амурні справи. Втім, коли ж іще займатися амурами, як не у 18 років.

У своєму коментарі до серії знімків з Архипом Наташа Корольова цитує Марину Газманову і каже, що її думки повністю співзвучні з думками Марини.

"Як виховати сина, про якого напишуть у Форбс ! Важке завдання, але здійсненне! -Особистий приклад ма і па, батькам вкладати в освіту, а не в його можорство і марнотратство; обмежити кишенькові гроші, мотивувати бажання, спорт, чоловіча аскеза, успіх - добре, але не забудь - бути ЩАСЛИВИМ СИНКУ! Послідовність освітнього процесу змінилася ! Особистим прикладом показувати людські цінності, за тобою сім'я син! Виростити гідного сина для СУСПІЛЬСТВА, передати його дівчинці БЕРЕГИНІ ,вихованим і з розвиненим тестостероном переможця і завойовника", - пише Корольова.

Звичайно, її фанати не залишилися байдужі до Наташиного сина і написали про це в коментарях.

"Наташа, синочок ??батькова і материна картинка)???♥️❤", "Ні ,Наталка) син - копія тато !!!) З пісні слів не викинути...))", "Татів син з маминими очима???", "Наташа,синочок красунчик!!!Мамина і татова гордість!!!Удачі Вам всім!!!???????", "Головне щоб не їхав верхи на татові, як на фото, до пенсії", - написали фоловери.

https://www.instagram.com/p/B_Ubh7xJWSB/

Хлопець дійсно вдався батькам на славу. Незважаючи на ореол пліток, який постійно огортає їх пару, видно, що в родині панує мир. Хоча недоброзичливці вже з добрий десяток разів розвели їхнє подружжя і приписали обом по десятку коханців. Тим не менше, Наташа Корольова і Сергій Глушко досі разом і певно син, якраз, і є тим потужним центром тяжіння, навколо якого тьмяніють усі дрібні образи і негаразди.

Правда, трохи коробить перша фраза з Наташиного коментаря: "Як виховати сина, про якого напишуть у Форбс".

Втім, і тут у кожного свої орієнтири. Комусь потрібен неодмінно Форбс, а для когось досить, аби дитина виросла люблячою і турботливою, і щоб її вихваляли бабусі біля під'їзду. Або ось, ще дві тисячі років тому одна мама виховала сина, про який написали в "Новому завіті". Загалом, масштаби і сподівання у кожної мами свої. Головне, щоб усе збулося.

До речі, про особистий приклад. Наташа Корольова дуже зворушливо привітала свого чоловіка Сергія Глушка з 50-річчям, яке той святкував 8 березня. Вона назвала чоловіка "своїм улюбленим хлопчиком". отже, у неї в родині два улюблених хлопчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ