Today.ua

“Неначе місяць бухала“: Корольова без макіяжу наполохала шанувальників

Наташа Корольова шокувала шанувальників своїм новим відео, яке вона розмістила в Instagram. Співачка почала гастрольний тур по Німеччині, у зв'язку з чим і записала це відео відразу по прибуттю до німців. Корольова розповіла, що з нетерпінням чекає зустрічі з німецькою публікою, і що концерти відбудуться попри все.

"Все відбудеться. Всі концерти. Нам коронавірус не страшний, адже наші пісні, наша музика і банда Корольової запалюють, піднімають настрій і вбивають всі віруси та бактерії", - весело повідомила співачка.

Підписники співачки, звичайно, занепокоїлися і захвилювалися за свою зірку. Мовляв, у Німеччині щодня тисячі людей підхоплюють цю заразу, і даремно Наташа, ризикуючи здоров'ям, туди поїхала. А дехто заявляє, що після повернення в Росію її з музикантами відправлять на двотижневий карантин, аби знали, як їздити гастролювати туди, де лютує вірус.

Проте найбільше претензій і здивування викликала зовнішність співачки. Наташа, очевидно, знімалася похапцем, і не нанесла на обличчя ніякої косметики. І виявилося, що на відео у неї – дві щілинки, під якими взагалі ледь вгадуються очі.

Дехто каже, що Наташа Корольова на цьому відео схожа на китайця і, мабуть, коронавірус вже до неї дістався, та так, що став змінювати їй обличчя.

"Класна.Але що вона з собою зробила...вона ж і так красива", "Зовсім не схожа на себе вилиці!!!", "Що ти Натаха зробила з собою", "Наташа, що з очима?", "Очі взагалі запливли, вузькі", "З мамою-одне лице", "Все більше стає схожа на маму, на жаль", "Обличчя таке, ніби місяць бухала", "Куди поділися, хороші красиві, виразні очі?", "Бог оченятами не нагородив, китаєць", "Очі взагалі запливли, вузькі", - сполошилися шанувальники зірки.

https://www.instagram.com/p/B9gqtqWpPAP/

Втім, справжні фанати все-таки спробували вгамувати критиків, що геть розперезалися. Для них Наташа Корольова завжди буде красунею – і не нафарбована, і нафарбована.

"Блін люди,що з очима,що з зубами,...узбагойттєєєззььь!!!!! у вас що з мізками?", "Що значить без косметики, і все одно ми тебе Любимо", - палко заперечили шанувальники співачки.

Нагадаємо, незважаючи на численні плітки про те, що пара Глушко-Корольова розлучилася, Наташа Корольова ніжно привітала свого чоловіка з 50-річчям і влаштувала йому незабутній сюрприз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ