Today.ua

Кого насправді багато років кохає чоловік Анастасії Заворотнюк: приховувати вже немає сенсу

Анастасія Заворотнюк може виявитися не єдиною любов'ю свого чоловіка Петра Чернишова. Так, останнім часом у Мережі з'являється дедалі більше чуток про його романи на стороні. Втім, і вони перебільшені, стверджують знаючі люди. Насправді Петро Чернишов уже багато років закоханий в одну жінку. І ця жінка, на жаль, не Анастасія.

Її звуть Тетяна Навка. Та сама дружина президентського прес-секретаря, яку Петро знав уже давно, задовго до зустрічі із Заворотнюк. Та й взагалі світи Анастасії і Петра  навряд чи коли-небудь змогли би перетнутися, якби актрису не запросили вести льодове шоу, в якому брав участь Чернишов.

Чернишов та Навка ніколи не приховували своїх теплих відносин. Колеги по цеху по-дружньому тепло підтримують один одного. Але чи тільки по-дружньому? Чи Не ховається за цим багаторічна, міцніша прив'язаність, причому обопільна?

Можливо, в якийсь момент Чернишов і захопився красунею-Заворотнюк, та так, що навіть одружився з нею. Після цього й Навка зібралася заміж. Причому партія їй підвернулася вигідна. Особистий прес-секретар президента Путіна вважається людиною впливовою. До того ж, він непоганий із себе і може захопити будь-яку жінку.

Однак їхні нові сім'ї, і навіть діти, що народилися у цих шлюбах, не притупили взаємного багаторічного почуття. Чи не тому колеги беруть участь у спільному льодовому шоу і так трепетно підтримують одне одного? Особливо з тих пір, як стало відомо про хворобу Анастасії Заворотнюк.

Звичайно, ніхто не говорить про інтрижки між зірками. Можливо, між ними залишилося лише платонічне почуття, але воно глибоке і пройшло випробування часом.

Нагадаємо, подейкують також про те, що Петро Чернишов нібито міг одружитися з Анастасією Заворотнюк заради кар'єри. Адже на момент їхнього знайомства вона вже була знаменитою та улюбленою актрисою, а його знав лише дехто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ