Today.ua

Коли краще не використовувати гель-лак: протипоказання до манікюру

Гель-лак – справжній порятунок для тих жінок, які не мають достатньо часу для того, щоб постійно робити манікюр. Таке покриття надійне і красиве, але в деяких випадках від нього краще відмовитися.

Грибок на нігтях

Якщо ваша нігтьова пластина пошкоджена грибком, то вам доведеться забути про такий манікюр на деякий час. Для початку вирішіть цю проблему. Але і після лікування рекомендується дати відпочинок своїм нігтям. Ви сміливо можете замінити гель-лак звичайним лаком.

Шаруються нгогті

Якщо ваші нігті схильні до шарування, то гель-лак – не ваш варіант. Такий манікюр не буде триматися довго. З великою ймовірністю ваші нігтики поламаються у перші ж дні. Крім того, після таких випробувань вони стануть ще слабкіше. Фахівці радять спочатку зміцнити нігтьову пластину, а потім приступати до покриття лаком.

Тонкі і ламкі нігті

Нігтики, які постійно ламаються, потребують особливого догляду. Якщо ви вирішите наростити поверх них штучний нігті і покрити їх гель-лаком, то тим самим значно погіршить ситуацію.

Порадьтеся зі своїм майстром, яке лікування краще застосувати у вашому випадку. Ви можете скористатися покупними засобами, а можете робити для своїх нігтів маски з натуральних продуктів.

Якщо у вас немає ніяких протипоказань до використання гель-лаку, то пропонуємо вам ознайомитися з кращими ідеями чудового дизайну в нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ